8 стъпки за персонализиране на персонализирани медали

Дата на излизане:2023-06-28

i сигурен съм, че всички искат да знаят как да правят персонализирани #medals, нали? Персонализиран #medal is, направен от хартия и се превръща в продукт. Прочетете внимателно сега и ще знаете повече.

step 1: Дизайн рисунка/proof/artwork

a красива #design is душата на продукт. Дизайнът е източникът на продукт. Всеки ще има свои идеи. Когато правите #custommedals, чертежът на дизайна е първата стъпка. Така че, когато изберете #manufacturingvendor, трябва да им се доверите и да кажете на дизайнерите на вашите идеи. maybe, повечето доставчици на Китай нямат свой собствен дизайнерски екип, който да превърне всичките ви идеи в реалност, но Global Art Gifts може да го направи , #freedesign within 24 часа. В-house дизайнерски екип за предоставяне на услуги.

zmkm-800_800 (2).jpgstep 2: довършване the 3d модел/rendering/prototype

the #3drendering is основата на продукта. Всички продукти трябва да отидат. Изработката на модел обаче е сложен процес. Моделът може да бъде направен във всички размери и форми. Ако има малък недостатък, продуктът няма да бъде перфектен.

zmkm-800_800 (9).jpg

step 3: die ударен

, има три типа die ударени ,. Желязото се подпечатва с мек емайл; Месингът е щампован с твърд емайл. Цинк #diecasting is метален процес на леене, при който разтопен метал се притиска във форма под високо налягане. Кастингът на цинкови матрици е скъпо, но когато мухълът е сложен или изрязан или се предлага размер, той използва само леене на цинков матрица.

zmkm-800_800 (4).jpg

step 4: Полиране

#polishing is процесът за създаване на лъскава и гладка повърхност чрез разтриване или използване на химическо действие, оставяйки повърхност със значително спекулно отражение. Поливането може също да намали дифузното отражение до минимални стойности. Ако полирате първо и цвят втори, вашият продукт ще бъде concavo-convex, който принадлежи на мек емайл. Ако първо оцветявате и полирате, вашият продукт ще бъде гладък, който принадлежи на твърд емайл.

zmkm-800_800 (8).jpg

step 5: Плаване или боядисване

#plating is повърхностно покритие, в което метал се отлага върху проводима повърхност. Цветът ще бъде почти същият като метала. Боядисването се използва за добавяне на цвят към текстилни продукти като тъкани, влакна и прежди. Цветът е ваш.

zmkm-800_800 (5).jpg

step 6: оцветяване

if искате вашите продукти да изглеждат по -цветни, тогава трябва да използвате оцветяване. Оцветяването е малко нещо, което трябва да направите внимателно. Защото трябва да добавите повече от един цвят към малкия продукт. Ако го добавите по погрешка, продуктът е безполезен. Оцветяването може да се извърши от машини или хора.

zmkm-800_800 (3).jpg

step7: Добавяне на прикачен файл

a красив #ribbon sh трябва да бъде избран внимателно. Трябва да вземете предвид размера. Разбира се, правенето на красива и деликатна панделка също е много важно. Освен това комфортът трябва да се фокусира. При подаръците за изкуство global има много избор за вас! Имаме няколко редовни размера на лентата, които да съответстват на различните събития. Разглеждането на някои големи медали изисква по -дебели панделки да бъдат по -удобни, като #trailmedal,#gymnasticsmedal. В същото време #kidmedals need по -малка лента, за да съвпада. Оставете всички на нашата компания, никога не ви пускайте.

zmkm-800_800 (6).jpg

step 8: опаковане

за различни поводи, имате нужда от различни опаковки. При подаръци за изкуство global, поли чанти, торбичка с мехурчета, перли вълна се предлагат безплатно. Ако имате нужда от по -деликатна опаковка, ние също можем да я предложим!

zmkm-800_800 (7).jpg


, когато изглеждате through here, трябва да знаете как са персонализирани вашите медали.

don' не се страхувайте от процеса; Ще бъдем там с теб. Global Art Gifts има собствен #factory and в-house дизайнерски екип, за да ви помогне в обичай на #medals and по -бърз обрат.

wanna получавате медали? Намерете още моля щракнете върху връзките по -долу или ми изпратете имейл

www.globalartgifts.com

www.globalmedal.com

https://www.linkedin. com/in/alice-awardsmedal/


#medal#custommedal#medalsupplier#manufacturer#marathonmedal#finishermedal#marathon






Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Global Art Gifts Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top