Акрил срещу гел нокти плюсове&cons

Дата на излизане:2024-01-22

, докато има много различни опции за красиви, дълги-lasting нокти, първите две винаги изглеждат акрилни или гел. В началото те могат да изглеждат доста сходни-, ще получите маникюр, който и двете изглеждат добре и се изправят до редовното ви износване с двете опции. Въпреки това, когато наистина сравнявате акрилните нокти и гел нокти, ще започнете да виждате някои разлики, които могат да повлияят на коя от тях искате за следващия си маникюр! И ако единият е наистина по -добър от другия!
, какво са акрилни нокти и защо трябва да ги получа? Те се комбинират, за да образуват тестото
подобна текстура, която след това се поставя върху нокътя или разширението и се оформя. Преди кандидатстване естественият пирон се подава, за да бъде груб за по -добра адхезия. Акрилите са най -подходящи за създаване на сложни или текстурирани дизайни и тъй като осигуряват много защита, те могат да помогнат за екраниране на повредените нокти от влошаване. N
acrylics започват да се лекуват, когато влязат в контакт с въздух и обикновено напълно изсъхват за около 10-15 минути. UV светлина не е необходима за акрили и всъщност не се препоръчва

, тя не ускорява процеса на втвърдяване, както прави за гел нокти. дизайни. Акрилите са чудесни за създаване на текстура и 3D дизайни, тъй като количеството акрилна смес може да бъде контролирано и манипулирано в различни форми. седмици. В този момент можете или да влезете за запълване, или да ги премахнете напълно. По време на запълване всеки излишък на лак се отстранява и естественият повторно възстановяване се попълва с нов акрил. Акрилните нокти могат първо да се накисват в ацетон и след това да бъдат подадени с електрическа тренировка за нокти. Опитът да премахнете акрилите у дома определено може да повреди естествените нокти!

will акрилите ме нараняват ноктите? Те обаче са доста издръжливи и освен това изглеждат страхотно, те могат да осигурят силен защитен слой върху естествените нокти. Някои хора откриват, че ноктите им всъщност растат по -бързо с акрили! Наистина се свежда до това как се прилага и ги премахва. Влизането за чести пълнежи също ще ви помогне да поддържате естествените си нокти в добро състояние, тъй като пълното отстраняване има потенциал за повече щети.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Guangdong Zhongzhou Electric Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top