Предимства при студен курс

Дата на излизане:2021-03-01

Студеното формоване е производствен процес, който пластично деформира метала чрез матрици.Той позволява високоскоростно производство, малко до никакви материални отпадъци в сравнение с конвенционалното обработване, и създава по-силен краен продукт поради втвърдяване на материала.

Предимства / Недостатъци

* Високоефективно използване на материала (висока производителност)

Високото използване на материала на студено коване позволява значително намаляване на материалните отпадъци (отломки) в сравнение с обработката за същата геометрия.

* По-висока скорост, по-ефективно производство

Студеноформоването позволява високоскоростно производство (около 100-те части/минути), като същевременно поддържа висока прецизност и сложна продуктова геометрия.Не се изисква нагряване на материала.

* Подобрена якост на продукта чрез втвърдяване на работата  

При проектирането на процеса на студено формоване се вземат под внимание поточните линии на влакната (кристалната структура на металите), които позволяват по-устойчиви части.

* Намаляване на разходите чрез потребителски производствени процеси    

Ако моделът на клиента (толеранс, геометрия, брой на изискваните компоненти и т.н.) е практичен при използване на студено формоване, възможни са значителни подобрения в разходите за част на единица и намалена сложност на процеса.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Jinlingbiao Hardware Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top