BAISHANSI Technology ще присъства на Canton Fair 2024, за да покаже най-новите пневматични инструменти

Дата на излизане:2024-07-26

BAISHANSI Technology Co., Ltd. има удоволствието да обяви, че ще участва в 135-ия Китайски панаир за внос и износ (Кантонски панаир) от 15 до 19 април 2024 г. в Гуанджоу, Китай. Като един от най-големите търговски панаири в света, Canton Fair привлича професионални купувачи и доставчици от цял ​​свят и служи като важна платформа за представяне на най-новите продукти и технологии.


Информация за щанда

Искрено ви каним да посетите нашия щанд, щанд № 5.2F45, къдетоe ще покажем серия от новоразработени пневматични инструменти, които не само са подобрени по отношение на производителността и качеството, но също така обръщат повече внимание на потребителското изживяване и изискванията за опазване на околната среда.


Акценти на продукта

Показаните пневматични инструменти включват високо-ефективност пневматични шлайфмашини, мулти-функционални пневматични гаечни ключове и леки пневматични пистолети за пирони. Тези продукти възприемат най-новите научни и технологични постижения и имат следните важни характеристики:


Висока ефективност и спестяване на енергия: Новата пневматична шлифовъчна машина използва усъвършенствана технология на въздушен двигател, която намалява консумацията на енергия с 20% като същевременно поддържа отлични резултати от шлайфане.

Универсалност: Пневматичните гаечни ключове са сръчен дизайн и имат разнообразие от функции, които са подходящи за различни работни сценарии и значително подобряват ефективността на работа.

Екологичен дизайн: Всички нови продукти отговарят на международните екологични стандарти и използват екологично чисти материали за намаляване на въздействието върху околната среда.

Професионален екип на-демонстрация на сайта

За да позволи на посетителите да разберат нашите продукти по-интуитивно, Biosense Technology ще изпрати професионален екип за-демонстрация и обяснение на сайта. Членовете на екипа са опитни технически експерти и продавач-консултанти, които ще отговорят подробно на всеки ваш въпрос и ще осигурят професионална техническа поддръжка и съвети. Интерактивна зона за изживяване ще бъде създадена на място, за да ви позволи да изпитате отличното представяне на пневматичните инструменти Biosense.


Очакваме да те видим!

Biosense Technology винаги се е ангажирала да предоставя високо-качествени и високи-ефективни пневматични инструменти за глобални потребители. Canton Fair е не само платформа за показване, но и важна възможност за нас да общуваме и да си сътрудничим с глобални клиенти и партньори. Очакваме с нетърпение да се срещнем с вас на Canton Fair, да обсъдим бъдещото развитие на индустрията на пневматичните инструменти и да създадем блясък ръка за ръка.


Моля, обърнете внимание на официалния публичен номер на WeChat и уебсайта на Biosense Technology, ние ще продължим да актуализираме динамиката на изложбата и информацията за продукта. Вашата подкрепа е нашата движеща сила и очакваме с нетърпение да се срещнем с вас на Canton Fair, за да обсъдим бъдещето!


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Best Shang Si Technology Co., LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top