Услуги за прототипиране на прототипиране на ЦПУ: Стойност в дизайна и разработването на продукта

Дата на излизане:2023-04-06

prototype частите могат да бъдат изключително ценни при проверка на дизайнерското намерение преди производството. Обработката на CNC prototypes са чудесен инструмент за бързо и точно оценка на дизайна. Професионалните услуги за обработка на ЦПУ prototyping могат да осигурят продукт, изработен от представителни материали, здравина и качество на размерите. За обработка на услугата може да обслужва добре процеса на проектиране.


benefits на прототип CNC обработка

precision CNC Обшиване Услугите могат да предложат следното на дизайнерския инженер:

high fidelity Функционална оценка -Прототип CNC обработката предоставя възможност да се прецени колко добре дизайнът се превежда в производни части, преди инвестицията в инструментариите. По същия начин могат да бъдат оценени взаимодействията между части и стек на толеранс-ups. Това подпомага да се гарантира, че продуктът отговаря на спецификациите на клиента, преди да влезе в пълно производство. нечувано. Освен това, интелигентните машини, способни да усещат средата си, позволява да се намали обратната връзка в реално време, за да се гарантира най -високото качество. Машината изпълнява голяма част от работата автоматично. 3D CAD базиран софтуер за програмиране позволява избора на инструменти и път на резач. CNC машината често обработва инструментите автоматично, ако е оборудвана с автоматичен смяна на инструменти. Тези постижения помогнаха за намаляване на човешките грешки, приравняване на икономията на разходи и последователността на продукта през предишните поколения обработка. Операторът просто се нуждае от един и същ код за пълен производствен цикъл. Консистенцията, която създава в оперативните параметри, помага да се гарантира точността и консистенцията. Докато превантивните операции за поддръжка се провеждат, както е подходящо за технологията, ще бъде постигната постоянна производителност. както и оптимизирано рязане. Работата, необходима за подготовката на програмата, продължава да става допълнително автоматизирана в най -новите ревизии на софтуера, както и поддръжката за 4

axis и 5

axis обработка продължава да става по -просто, позволявайки на повече и операторите да научат тази усъвършенствана техника.

for Превъзходни прототипи, обработени от CNC, петият метал е надежден източник. Най -новата ни система HAAS 750p Highspeed 5 axis в нашето местоположение на Farmington Hills Mi е една от най -универсалните системи с висок капацитет, налични за ефективно прототипиране. Обадете ни се или посетете нашия уебсайт, за да получите повече информация за нашите услуги и възможности.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top