Топ 3 БПЛА в света

Дата на излизане:2023-10-17

with Пристигането на 21 век, бойният режим на съвременната война е претърпял големи промени, включително широкото приложение на дронове. Дроновете постигнаха пробив в новата ера и направиха много участия в много войни. и спечели многократни военни подвизи, страните започнаха да осъзнават колко важни са дронове във война, така че те започнаха да развиват дронове един след друг.

is не това раждането на дронове със скорост над 1000 километра в час? Просто сред напредналите военни дронове, които се появяват през последните години, никой от тях не е начело в списъка. Вижда се, че в областта на дроновете няма наистина усъвършенствани дронове. Страната все още е в Съединените щати, а Турция също има представителни дронове. Днес нека да разгледаме някои от най -напредналите дронове в света.


1.rq-4 Global hawk uav

Snipaste_2023-10-17_14-31-46.png

to global hawk uav е uav разработен от Съединените щати. Той влезе в услуга през 2000 г. и в момента се обслужва с ВВС и ВМС на САЩ. Той може да предостави на командирите отзад възможността да изследват бойното поле или да наблюдават подробни цели. Той е оборудван с радар с висока синтетична бленда-resolution, който може да се види през облаци и пясък, както и фотоелектрически инфрачервен модул, способен на дълъг-range и дълъг-term динамичен мониторинг на цялата област.

and Този надзор Обхватът също е много голям. Зоната за наблюдение през деня надвишава 100 000 квадратни километра, което означава, че един град може да бъде наблюдаван лесно. Следователно, във военно време, Global Hawk Drone има много голям функционал. Цената на глобалния БЛА Надморската височина е достигнала 18 000 метра. Във всеки аспект нейното представяне е, че е много по -превъзходно и също се превърна в основна реформа в индустрията на дрона. Въпреки че подобни усъвършенствани дронове са в експлоатация от 20 години, има много малко дронове, които могат да го надминат.


2. X-47b uav

Snipaste_2023-10-17_14-26-29.png

the x-47b uav всъщност е вид експериментален БЛА в Съединените щати. Това е и първият безпилотен самолет в човешката история, който не изисква ръчна намеса и е напълно контролиран от компютър. Интересното е, че това е и първият безпилотен бомбардировач, който излита от самолетоносач и се приземява сам. , максималният му диапазон е 4000 километра, а скоростта на круизната му е Mach 0,9. Въпреки че е експериментален самолет, той е по -бърз от повечето дронове в света. Това е твърде напреднало.-

interesting, появата на този x

47b дрон е подобен на бомбардировача B&2 Stealth. Изглежда, че Съединените щати са пълни с очаквания за този дрон.#\\, въпреки че това беше просто тестов самолет, той също постави основата и проправи пътя към следващата индустрия на дронове. Трябва да знаете, че не е лесно да се изгради стелт бомбардировач.

--

3.
mq

9 uav (reaper uav)


 -


the ageper uav, известен още като mqSnipaste_2023-10-17_14-29-32.png9 uav, се нарича Reaper, което е достатъчно, за да покаже, че Съединените щати разпознават силата на този UAV.

this е безпилотен боен самолет, разработен от САЩ през 90 -те години. Той може да изпълнява мисии за интелигентност, наблюдение и разузнаване. Дронаът на Reaper има размах на крилата от 20 метра и максимална скорост от 460 километра в час. Времето за издръжливост е след това е 15 часа.

американските военни също го вкарат в действителната битка. По време на военно време основната задача на дрона на Reaper е да осигури тясна въздушна подкрепа за наземните войски и може да изпълнява мисии за наблюдение и разузнаване в планински и опасни райони, а също така може да се използва според ситуацията. , може да бъде готов да стреля по всяко време според търсенето. През 2007 г. Съединените щати изпратиха дрона на Reaper в Афганистан за извършване на бойни мисии и влязоха в действителната битка

.-

(информацията идва от Netease News)

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Jinhong Aviation Technology Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top