Смятате ли, че се справяте с много болки в краката след тренировка?

Дата на излизане:2020-08-12

Смятате ли, че се справяте с много болки в краката след тренировка? Това не е забавно и наистина може да възпрепятства не само тренировката ви, но и останалата част от деня ви. Ето защо трябва да поддържате краката им хубави и защитени с тези проектирани от лекар.

画板 6_副本.jpg

Като цяло подплатата на краката е добра идея. Никой не иска да се справи с болката в краката. Ако тренирате, то това се превръща в необходимост. Но не всички стелки са направени еднакво, нито всички са направени за тренировка.

画板 1_副本.jpg

Когато поставите стелките ни   в обувките си ще почувствате почти незабавно облекчение.   Тази пяна ще се оформи до краката ви, за да постигнете най-удобното прилягане. Целият ви крак ще бъде подплатен за добро облекчаване на болката в оле.

画板 4_副本.jpg

С   стелките ни   в обувките ви също ще получите добро количество шоково въздействие. Когато тренирате, дори и да не е съсредоточена върху долната част на тялото, краката ви ще се справят добре от шока от движението. С тези амортисьори това е един по-малко проблем, с който краката ви трябва да се справят.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan qiyuan sports technology co.,ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top