Фитингите на пантите са полирани и обработени с магнитни машини за прилепване

Дата на излизане:2024-07-17

Фитингите на пантите играят важна роля в различни механични устройства и в ежедневието. Те са метални елементи, които свързват две или повече части, което им позволява да се движат една спрямо друга. Качеството на производство и обработка на пантите пряко влияе върху производителността и живота на оборудването. В производствения процес на фитинги за панти, полирането и премахването на грапавите е много важна част.

На първо място, нека'научете за фитингите на пантите. Има много видове фитинги за панти, които могат да бъдат разделени на много видове според техните форми и приложения, като плоски панти, панти за книги, ъглови панти и т.н. Те обикновено са изработени от метални материали, като неръждаема стомана, алуминий, мед и др. Производственият процес на пантите включва щамповане, рязане, формоване, заваряване и други процеси. Почистването при полиране е от съществено значение при тези процеси.

Почистването на полиране се отнася до процеса на шлайфане на повърхността на фитингите на пантите с абразив, за да се премахнат неравностите, генерирани по време на производствения процес, и да се подобри повърхностното покритие. Процесът на полиране и премахване на ръбове може да бъде категоризиран на ръчно полиране и машинно полиране. Ръчното полиране обикновено използва инструменти и материали като полиращи колела, полираща паста и др., за да се полират фитингите на пантите един по един. Този метод е лесен за работа, но по-малко ефективен, подходящ за производство на малки партиди. Машинното полиране е използването на професионално полиращо оборудване, като полираща машина, ролкова полираща машина и др., върху шарнирните фитинги за партидно полиране. Този метод има висока ефективност и добро покритие на повърхността, но изисква определено оборудване и инвестиции.

1-22122G02521K1.jpg

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Guangzhou Fantu trading co.,ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top