Как обработката на CNC им пречи на производството на автоматично?

Дата на излизане:2023-02-26

how CNC обработката подобрява автомобилните части или дори производството на автомобилни превозни средства? Нека имаме общо учене тук. С непрекъснато популяризиране на 5G технологията за енергично насърчаване на бързото развитие на информационните технологии, в този контекст активното използване на услугата за обработка на ЦПУ за насърчаване на бързото развитие на традиционната индустрия за производство на машини в Китай е положителна роля за насърчаване.


application на технологията за обработка на CNC в производството на авточасти

Традиционната индустрия за производство на машини е главно мащабно и ефективно, тъй като само подобряването на производствената скала може да постигне определени икономически ползи. Въпреки това, при настоящите условия на пазарната икономика, този модел изглежда малко неспокоен или има повече недостатъци. На първо място, основният набор от пазара се е променил значително, хората са по -персонализирани, така че в този случай необходимостта от използване на технологията за числено управление, за да се направи производството на автомобилни машини, може да има малка партида от много сортове и да отговори на пазара се променя по всяко време на производствената цел. Използването на тази технология за изработка на механичния производствен процес може да постигне технология за виртуален контрол и други свързани с тях нови технологии и те предоставиха техническа основа за по -нататъшното подобряване на производствената технология.

Application of CNC Machining Technology in Auto Parts Production.png

at присъства, В сравнение с много години технологията на автомобилните двигатели в Китай постигна значителен напредък, причината е, че различните му вътрешни части са не само с високи точни изисквания, но и изключително сложни, ако се произвеждат в съответствие с традиционния процес, не са в състояние да отговарят на настоящия пазар Търсенето няма да постигне толкова голям напредък, например, след като цилиндърът на двигателя се комбинира с числена технология за управление, коляновият вал има висока степен на баланс, особено за много предприятия се чувстват изключително сложна точност на профила на гърбицата също е достигнала съответните изисквания. В допълнение, главата на цилиндъра може да бъде обработена и с помощта на тази технология, независимо дали уплътняването или неговата точност могат да отговорят на действителното търсене.


application на технологията за обработка на CNC в производството на превозни средства

now в ерата на новата енергийна автомобилна индустрия у нас може да приложи ъглов изпреварване, но това е и приоритет на основните компоненти за изграждане на доста голям брой вътрешни предприятия в момента, като Geely и Changan в постигането на постигане Голямо-scale производство и последователно отвориха редица различна производствена линия, но всички без изключение обикновено се използват автоматична технология за цифрово управление, за големи части могат директно да се подпечатват на формоване, при подобряване на силата в същото време също подобряват услугата си Живот.

Application of CNC Machining Technology in Vehicle Production.png

, пример, в сегашното поле на производството на нови енергийни превозни средства много важни компоненти на Tesla могат да бъдат реализирани чрез тази технология. В процеса на заваряване и боядисване, автоматичното заваряване и боядисване може да бъде реализирано чрез това оборудване, което може да намали разходите за работна ръка и да подобри общата работна ефективност и качество. Вижда се, че пълното прилагане на технологията в производството на превозни средства може да реализира автоматичната работа на целия процес, трябва само да настроите съответните параметри предварително, не само да подобрят значително ефективността на производството, намалете производствената цена, но и в Качеството и качеството могат да бъдат значително подобрени. Например, автомобилно продажби CO. Особено заваряването не само има добри характеристики на ефективността на ефективността в същото време също може да се използва за работа в по -екстремна среда.


Какво обработва CNC носи автомобилна индустрия?

lower цена, но по -високо качество

current, с бързото развитие на икономиката в нашата страна и естетическия темперамент на хората, пазарът се нуждае не само от повече автомобили, а също така иска да разсъждава върху моделирането на различната личност, така че тя също така поставя по -високи изисквания към автомобилната индустрия не само трябва да има по -висока производителност в същото време също трябва да се направи навременна корекция според промените на пазара.

CNC Machining Brings Auto Industry.png

so в Процесът на производствоn Eed за частите на автомобили за обработка на CNC на едро за обработка и сглобяване, но лицето на жестоката конкуренция на пазара също трябва да използва пълноценно оборудването, за да подобри времето и качеството на CNC, като предоставя на предприятията голямо количество доход едновременно, едновременно, Също така трябва да се подобри изследването на технологията, да подобри качеството на частите и нивото на занаятите, за да бъде в крак с промените на пазара и съответно да се коригира според предпочитанията на потребителите, само като приемем различни мерки можем да постигнем по -високи печалби. Следователно тази технология има не само висок доход и сравнително по -малка цена на обработката на ЦПУ, но също така има повече мащаб в сравнение с традиционния производствен процес. В същото време ефективността и качеството на продукта в производствения процес могат да бъдат значително подобрени, което също е благоприятно за мулти-level и диверсифицирано развитие на предприятията. Ръчно, е необходимо да се признае, че използването на тази технология може значително да намали разходите за труд, докато технологията за автоматизация може ефективно да защити безопасността на персонала, тъй като в процеса на производство може да постигне разделянето на персонала и механичното оборудване, за да постигне идеален производствен ефект . В същото време, в производственото поле, ако пълното използване на тази технология, така че в случай на инцидент с безопасност, контролното устройство може да бъде получено според информационния скрининг и след това да издаде алармен съобщение. Това играе изключително важна роля за служителите да предприемат мерки във времето и също така ефективно защитават личната безопасност на

site работниците до известна степен.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top