Лионел Меси печели друга награда за Лорънс

Дата на излизане:2023-05-12

lionel messi печели друга награда на Лорънс

the 2023 церемонията по награждаването на Laureus ще се проведе в Париж, Франция по график. Аржентинският футболен суперзвезда Лео Меси е обявен за най -добрият мъжки играч на годината. 

the Lawrenceworld Sports Awards, известни като"sports Oscars", са една от най -влиятелните награди В света на спорта.

12789.png

messi е единственият победител в отборно събитие сред предишния спортист на годината на Лорънс. Това евторият пъттой спечели тази награда след 2020 г. 

from 2006 до 2023 г., от 19 до 36 години, от Европейския континент до Арабския полуостров, историята на Меси, преследвайки мечтите, е като романтична и красива приказка, написана от Андерсен. 

какво прави"messi' s приказката"дори по -привлекателна е, че кара хората да разберат, че мечтите наистина може да се отрази в реалността. 

at на 19 -годишна възраст в Германия младият Меси направи свояdebut в Световната купаза първи път, незрял, но достатъчно невероятен; На 23 -годишна възраст в Южна Африка той беше пълен с амбиции и най -накрая се провали и вкуси горчивина в началото; На 27 -годишна възраст в Бразилия екипът най -накрая се натъква на ерудиция през цялото време, Messi' очите на копнежа за чашата на Херкулес се счупиха безброй сърца; На 31 -годишна възраст, в Русия, Меси, който беше сам, не можеше да накара екипа да отиде по -нататък. Nin Световното първенство в Катар, Меси, който вече не е млад, поведе недооценения отбор на Аржентина и последно се смееше.

messi

39; s приказна приказка9898.png, въведена в щастлив край.


Meixi.pnghttps:"&www.facebook.com#globalartgifts"
https:

www.instagram.com
global_art_gifts

//http:/www.globalartgifts.com

////\\ н

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Global Art Gifts Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top