M&a mixiao прецизно карбидни заготовки&preforms

Дата на излизане:2022-11-14

welcome to m&a mixiao карбид, къдетоe Ние произвеждаме персонализиран калбид, променени стандартни и стандартни заготовки, като се започне от прах през готови заготовки на земята. Нашият цялостен селек &116; йон от степени и нашият производствен процес последователно доставя високо#performance, надежден близо до-net формирани инструменти, които адресират специализирани предизвикателства за кандидатстване за клиенти в различни индустрии.n-ma mixiao карбид произвежда постоянно високи

quality волфрамов карбид продукти, изработени от восъчни прахове, които са формулирани на място.

Всички продукти са проектирани, за да дадат повтарящи се високи резултати отcarbides blanks.jpgwear във всякакъв размер и на всяко количество.

&-- -m a mixiao карбид е разработил обширни зелени възможности, които позволяват да се образуват голямо разнообразие от геометрии.n, осигурете големи спестявания на ценно време и пари за производители.

005.jpg

m&a mixiao карбид е персонализиран производител на геометрия, използвайки изключителен производител. Карбидни степени.-m a mixiao карбид""39; s продуктите са проектирани да се представят в най -високия перф Ниво на Ormance за определено време за класотново. втулки, ножове, удари, носене на части и специални заготовки за износване.

1-21041F45124.jpg

& -- &&#&

1-21041F45124.jpg

&

-----------------------------------Get in Touch:-----Michelle----TelWhatsApp Number:

86
136 5015 7503

email:

michelle (a) metalandalloy.com&

--------------------------------------------


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • MiXiao Tech
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top