Производство на сложни компоненти чрез обработка на ЦПУ

Дата на излизане:2023-04-08

CNC обработката се използва широко при производството на сложна форма, високо прецизни компоненти. Списъкът с обработка от CNC включва:

1. Обработка на корпуса (аксесоари за случаи)

enclosure обикновено има много кухини вътре, която е проектирана като контейнер за носене на сложни компоненти в индустрията, като автомобилната индустрия и авиационната индустрия. Цилиндър на автомобилния двигател, скоростна кутия, основната кутия на машинния инструмент, цилиндърът на дизеловия двигател, черупката на зъбната помпа, са някои представители на заграждението.


2. Части със сложни извити повърхности

as теглото или други специални изисквания, за някои индустрии техният дизайнер, посветен на продукта си малък и деликатен, който компонентите обикновено излизат със сложни извити повърхности. Тези повърхности биха били трудни за обработка в миналото, но сега те са лесни за постигане чрез CNC техника.


3. Части за нередовна форма

irregular fape part винаги комбинира най -много точки, линия, повърхностна мулти-station смес. За този вид части обработката на CNC показва своите големи предимства.


4. Прототипната проба

we може да произвежда не само голям обем, персонализирани части чрез обработка на CNC, но и малък обем или проба прототип. Предимства от обработката на CNC, можем да получим реална проба за прототип, за да проверим дизайна. Компания за обработка за производство на вашата част? Оценявате ли цената на вашите части? Мислите ли начинът да намалите цената на обработката на ЦПУ? Тук ще говорим за 4 -те фактора, които носят цената на частите на CNC.


1. Време за обработка:

Времето за обработка често е основният двигател на разходите в услугата за обработка на ЦПУ. Обикновено по -дългото време за обработка обикновено носи по -високи производствени разходи.

2. Изисквано количество:значителният обем на разходите на частта. Колкото повече обем е възможност за намаляване на единичната цена.

3. Материални разходи:

Изборът на насипни материали значително влияе върху общата цена на частта. Оптимизиране на вашия дизайн, докато избирате най -добрия икономичен материал, без да влияе на приложението

39; s приложението, това е добро решение за намаляване на разходите.

4. Други производствени разходи:Ако вашата част има специално изискване, като тесен толеранс, високо лъскави, тънки стени и т.н., всичко това ще подобри затрудненията в обработката, което води до по -високите разходи за обработка на ЦПУ.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top