Производителят на печатни платки си сътрудничи с доставчик на електрически превозни средства

Дата на излизане:2023-02-18

we \\ emare водещ производител на печатни платки (PCBs) и към тях се приближиха от Lvyuan electric превозни средства, производител на електрически превозни средства, за да доставят PCB за техните станции за зареждане. Проектът включваше производството и доставката на хиляди печатни платки в тежка времева рамка. 

in 2020, по време на избухването на Covid

19 в Китай, търсенето на поръчка в чужбина за компанията Lvyuan-electric превозни средства се увеличи значително. Компанията разполагаше с достатъчно производствен капацитет за производство на електрически превозни средства, но PCBA (монтаж на печатни платки), който изискваше, не беше техният опит и те нямаха достатъчно запаси, за да отговорят на производствените изисквания на тази поръчка. В резултат на това те спешно се насочиха към нас за съдействие. 

Сътрудничеството между двете компании включваше няколко предизвикателства, включително:

·

tight срокове: Lvyuan electric превозни средства имаше строг краен срок, за да се срещне за стартирането на стартирането Новите им станции за зареждане, които оказват натиск върху нас to доставят PCB навреме. 

·

quality Control: PCBs трябваше да отговарят на строги стандарти за контрол на качеството, за да гарантират, че те са надеждни и безопасни за използване в станциите за зареждане в станциите за зареждане . 

·

communication: Двете компании трябваше да комуникират ефективно, за да гарантират, че всякакви проблеми са адресирани незабавно и че проектът остава на път. 

we \\ enpproached проекта, като създаде специализиран екип, който да работи с Lvyuan \\ нелектрически превозни средства. Екипът включваше инженери, персонал за контрол на качеството и ръководители на проекти, които работеха в тясно сътрудничество с колегите си в Lvyuan

electric Vehicle. Инспекции, функционално тестване и тестване на околната среда. Процесът на тестване помогна за идентифициране на всякакви дефекти или проблеми с ПХБ, които след това бяха адресирани незабавно. Проектът подчерта важността на ефективното сътрудничество, комуникация и контрол на качеството в производствената индустрия.  by работи в тясно сътрудничество с техния клиент, ние успяхме да преодолеем предизвикателствата и да предоставяме високи quality PCB, които отговарят на нуждите на Lvyuan \\ нелектрически превозни средства. Проектът също помогна за укрепване на връзката между двете компании, което може да доведе до по -нататъшно сътрудничество в бъдеще.

 

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd

Фирма Телефон: +8613923748765

Е-мейл: Свържете се с нас

Мобилен телефон: +86 13923748765

уебсайт: pcbfactory.bulb2b.com

адрес: Building M, Shajingheyi West Chuangye Industrial Park, Baoan District, Shenzhen City, Guangdong Province

Смарт телефон, часовник с Bluetooth
Цял екран смарт телефон
Всекидневна супер хладен резервоар за риба
Изключително дълги секси мигли на жените
Хранителен супер витамин С сок напитка
Удобна външна маса
Изключително интелигентен цветен принтер
Външен голям вентилатор
Премия червено вино
Изключително малък удобен USB диск за съхранение
top