Прецизна обработка на ЦНК на части от титаниева сплав

Дата на излизане:2023-03-30

titanium сплавта има висока якост, механични свойства и добра устойчивост на корозия. Това е идеалният материал за части от самолети и двигатели. Но лошата му способност за рязане на рязане е ограничавала приложението от дълго време.

with развитието на технологията за обработка, през последните години титановата сплав се използва широко в секцията за компресор на двигателя на самолета, качулката, изпускателните и други части на производството както и рамката на гредата и структурата на рамката на производството на въздухоплавателни средства.


here са някои предимства на титановата сплав:

1. Висока якост, но леко тегло

плътността на титановата сплав е 4,5 g/cm3, много по -малка от желязото. Но интензивността е подобна като обикновена въглеродна стомана.


2. Високотемпературната устойчивост

точката на топене на титановата сплав е 1660 ℃, по -висока от желязото и има висока топлинна якост. Той може да работи под 550 ℃ и обикновено показва добра здравина при ниска температура.


3. Добра устойчивост на корозия

under 550 ℃, лесно е да се образува слой оксиден филм върху повърхността на титана сплав. Така че може да се предотврати да не се окислява допълнително в атмосферата, водата, пара и киселина, алкали.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top