Производство на каучук

Дата на излизане:2021-03-05

1.Гумена тапа:

        Латексът се съхранява в млечните канали в храсталака на кората и кората се разрязва.Латексът, подобен на мляко, ще тече непрекъснато от тургорското налягане на самата млечна тръба и тънките клетки около нея.Гумата обикновено е около четири сутринта.По това време температурата е относително ниска, водата в дървото на дъвката е пълна, а ефектът на структура на клетките е най-голям за един ден, а отделянето на каучук е относително гладко, така че изходът от почукването в началото на деня е висок.


Второ.Събиране на лепило:

        Различни сезони, различни сортове, продължителността на отделянето на лепило е много различна, когато повечето от тях са счупени дро&\ 35352;s, лепилото може да бъде събрано, а колекцията от лепило трябва да бъде завършена преди изгрев слънце.Линията на лепилото е оставена на дървото след събиране на свежия латекс в купата и останалия гел в чашата за лепило.Обикновено може да се направи от гума №. 10, №20, 20 стандартен каучук, тънък кафяв слой от креп, смесен слой от креп и маслено разширен каучук.


Три.Латекс пречистване:

        Латекс пречистването е отстраняване на примеси в латекса чрез филтриране, центробежно разделяне и естествено утаяване.Примитията в каучука ще намалят ефективността на гумените продукти.Като например незасегнат на разкъсване, незабърняване, високо производство на топлина, разтапяне на гуми и т.н. За стандартния каучук съдържанието на примеси е основен показател.Затова пречистването на латекс е ключова мярка за подобряване на качеството на каучука.


4.Латекс коагулация:

          Пречистеният латекс се въвежда в резервоара за коагулация и се съсирва с киселина.Този киселинно добавен процес на коагулация понастоящем се използва широко и е една от важните връзки, засягащи качеството на естествения каучук.Методът на коагулация, концентрацията на коагулация и времето на коагулация на латекса ще повлияят на скоростта на задържане на пластмасата на каучука.Гъвкавостта е от голямо значение за процеса на производство на каучукови продукти.


Пет.Отслабване и скърцане:

      коагулираният латекс се навива механично и дехидратира, за да се превърне в разредител, равномерно дебело коагулиране.Това увеличава повърхността на??лентата и скъсява времето за сушене.В същото време се увеличава якостта на каучука и целта за получаване на предварителна форма е от полза за осигуряване на качеството на по-нататъшната обработка на каучуковия материал и за подобряване на ефективността на производството.


Шести.Гранулация:

      Материалът от каучук се гранулира от мелница за чук, а получените частици имат неправилни форми, пори и груби повърхности, което подобрява сушенето и опаковането на каучуковия материал в последващия процес.Чрез гранулиране физическите свойства и плътността на каучука са значително подобрени.Запазване на транспорта, съхранението и опаковането, както и подобряване на стойността на стоките и конкурентоспособността на пазара на преработения каучук.



Седем.Изсушаване:

      За сушене се поставя мокрото гранулирано лепило в сушилната кола.Степента на сушене на гранулиран каучук по време на преработката ще повлияе на летливото съдържание на стандартния каучук.Когато летливото съдържание в каучука е по-ниско, колкото по-трудно е да се отглежда плесен по време на съхранение, толкова по-голяма е приложимостта в производството, колкото по-малък е рискът от изгаряне по време на преработката на продукта, толкова по-добър е пластификационният ефект и по-лесно се произвеждат висококачествени гумени продукти.


Осем.Влагане на лепило:

      Ако температурата на печеното гранулирано лепило все още е много висока, е необходимо да се изчака топлината да се разсее до определената температура, когато лепилото се освободи, за да се претегли и опакова във времето.По този начин каучукът не е лесен за абсорбиране на влага и връщане на влага и води до образуване на плесен, което допринася за дългосрочното съхранение и подобрява ефективността на каучука.Понастоящем нетното тегло на домашния пълен латекс е 33kg или 40kg.


Девет.Пакет за натискане:

      Поставете определено тегло гранулирано лепило в машината за опаковане, за да се херметизира, гранулираното лепило ще се промени от хлабаво състояние към компактна гума с определена спецификация и квадратна форма.Силният каучук може да се транспортира, подреди и съхранява по-добре.


Десет.Опаковка:

      Пластмасовата торбичка е двойно опакована в найлонова торбичка от полиетилен и полипропиленова торбичка, която помага каучукът да остане чист и сух, предотвратява замърсяване от чужди примеси по време на транспортирането и съхранението, и предотвратява залепването на гумата един към друг и замърсяването на праха при подреждане.


11-ти.Нагоре в библиотеката:

        Пластмасовите торбички трябва да бъдат подредени в категории и нива.Височината на подреждането е 4-6 слоеве и дължината на комина не е ограничена.Необходимо е да бъде добре проветрявано, сухо, чисто и да не тече, за да се избегне мухлясването и развалянето на гумата.Пожарникарите следва да бъдат строго забранени в каучуковия склад, а запалимите материали не трябва да се съхраняват наблизо.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Victory Rubber Products Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top