Има много причини за издутина на батерията, а не непременно проблем с качеството на батерията

Дата на излизане:2022-05-18

\\ не са много причини за издутина на батерията, а не непременно проблем с качеството на батерията

 

battery е най -критичният компонент на ядрото на електрическото превозно средство, известен като \heart"на електрическо превозно средство, при използването на електрическо превозно средство, понякога ситуацията на издутината батерията." once батерията е надута, много потребители на електрически превозни средства смятат, че това е проблем с качеството на батерията. Всъщност има много причини за издутината на батерията, а не непременно проблем с качеството на батерията.

1. Качеството на зарядното устройство. at присъства, пазарът на електрически превозни средства е наводнен с голям брой по -ниски зарядни устройства, някои от различните електрически превозни средства за намаляване на разходите и подобряване на печалбата са оборудвани най -вече с това зарядно , много потребители не обръщат внимание на качеството на зарядното устройство, съпроводно евтино, също ще купят това зарядно, цената обикновено е само повече от десет юана. Изработени от по -ниски материали и лесни за повреди. Проблемът, който често възниква, е, че батерията не върти лампата, когато е напълно заредена, а токът на зареждане не може да се регулира според тока на батерията, което води до голям брой презаредени батерии. След няколко презаредени батерии батерията ще бъде пълна с барабан. poor зарядни за качество са причина номер едно за подуване на батерията, което представлява около 70 процента от общия брой.2. charging time problem. 

Electric vehicle battery charging generally donot exceed 8 hours, and many electric vehicle users in order to facilitate, often overnight charging, charging time often more than 12 hours, and sometimes even because на Забравено време за зареждане Често повече от 20 часа, този вид батерия е длъжен да причини големи щети.n3. Съвпадащият проблем на зарядното устройство. now Много семейства имат две или дори повече електрически автомобила, а много електрически автомобили са различна марка, батерията е различна модели, зарядното също е различно, не е често, не обичайно, Но някои от потребителите на електрически автомобили се използват, често смесен с употреба, с 60 V, 48 V зарядно устройство за зареждане с 20 AH 12 AH зарядно устройство за зареждане, charging напрежение и ток Несъответствие, разбира се, ще доведе до претоварване на батерията и издуване.

зарядното устройство 39; s несъответствие причинява батерията да издуе около 10%.4. Използвайте често станции за зареждане. От друга страна, високото зареждане на станции за бързо зареждане води до сериозно изтичане на газ и загуба на вода на батериите. Дългата term употребата също е важна причина за промиване на батерията. frequent Използването на станции за бързо зареждане води до издутина от около 5% от батерията.&#5. Качеството на батерията.

reasons също е вероятно да доведе до качеството на батерията, заредена с батерията, но поради проблеми с качеството водят до заредено с батерията явление на барабана, обикновено се появява при използването на година по -късно по -късно и само представлява около 5% от нормалната причина за барабанния барабан, така че за качеството на батерията до пропорцията на запълване на барабани е много малко, но без значение каква е причината да причини батерията, заредена с батерията, но често са батерията да поемат вината. -some Използване в рамките на половин година на барабана на батерията, според опит 99% възможност не е причинен от проблеми с качеството на батерията. as индустриален продукт, който се нуждае от след следване след след следване след нужда от след, след като се нуждае от след след след след след след след след след следsales услуга, нормално е да има проблеми. Независимо дали батерията е изпъкнала или не далеч, те са всички проблеми, които могат да се срещнат при използването на батерията на електрическото превозно средство. Трябва да имаме добро отношение към тях.

problems не са ужасни, стига производителят да бъде отговорен за решаването, ако това наистина е причината за качеството на батерията, вярвам, че производителят ще носи отговорност в съответствие със съответните следsales стандарти за изпълнение след sales услуга, не се притеснявайте. 

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • DONGGUAN CZ NEW ENEERGY TECHNOLOGY CO.,LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
DONGGUAN CZ NEW ENEERGY TECHNOLOGY CO.,LTD

Длъжност: Manager

отдел: Overseas Business Department

Фирма Телефон: +86 18824495416

Е-мейл: Свържете се с нас

Мобилен телефон: +86 18824495416

уебсайт: batterycz.bulb2b.com

адрес: 320 Surong Street, Changping Town, Dongguan City, Guangdong ,China

Смарт телефон, часовник с Bluetooth
Цял екран смарт телефон
Всекидневна супер хладен резервоар за риба
Изключително дълги секси мигли на жените
Хранителен супер витамин С сок напитка
Удобна външна маса
Изключително интелигентен цветен принтер
Външен голям вентилатор
Премия червено вино
Изключително малък удобен USB диск за съхранение
top