Три основни недоразумения относно зарядните устройства за слънчева енергия

Дата на излизане:2021-02-04

През последните години самоуправляващите се обиколки и спортовете на открито бяха дълбоко обичани от всички, а силата на електронните продукти като мобилни телефони винаги е била голям проблем.Въпреки че има енергийни банки, те могат да бъдат подпомагани чрез непрекъснато използване на мобилни телефонни захранващи банки.Традиционната енергийна банка не може да реши енергийния проблем, така че се появиха соларни заряди.По тази причина все повече хора използват соларни заряди.

zmkm-800_800 (6).jpg

За да се осигури някаква основна помощ и препратка към тези, които планират да купуват зарядно устройство за слънчева енергия, тази статия може да даде на всеки да знае повече за зарядните устройства за слънчева енергия.Нека погледнем преди да купим и използваме соларни зарядни устройства.Вижте трите основни недоразумения на слънчевите заряди.

zmkm-800_800 (2).jpg


Неправилно разбиране 1: нисък обменен курс

Нивото на преобразуване на пазарно ориентираните соларни панели е все още относително ниско, обикновено само 14-16%, но ние използваме вносни слънчеви панели SUNPOWER и LG слънчеви панели, обменният курс е толкова висок, колкото 23%.Следователно ключът към конверсионния курс е в слънчевите панели.

01.jpg



Неправилно разбиране 2: Скоростта на зареждане е бавна

Колкото по-голяма е зоната на слънчевия панел, толкова повече слънчева светлина ще абсорбира и по-бързо се зарежда.Препоръчва се да се използва сгъваемо слънчево зарядно за лесно носене; освен това интензитетът на слънчева светлина ще повлияе и на скоростта на зареждане.

zmkm-800_800 (5).jpg



Неправилно разбирателство 3: Не може да се съхранява енергия, не е практична

Някои продукти не идват с батерии за натрупване на енергия.С други думи, трябва да се зареди, докато се пече на слънце.Без силна слънчева светлина, продуктът може да бъде обявен за невалиден.Въпреки това теглото и обемът на слънчевите заряди за акумулаторни батерии също ще се увеличат, така че те могат да бъдат заредени дори когато няма слънце.

zmkm-800_800 (3).jpg


Препоръчва се да се комбинира зарядното със соларното зарядно устройство.Можете да използвате зарядното устройство за слънчева енергия, за да заредите цялата електробанка (мобилна енергия) преди да заредите мобилния телефон.Този метод е особено подходящ за дългосрочно разположени на определено място.

принцип

Соларното зарядно преобразува енергията на светлината от слънчевата енергия в електрическа енергия чрез соларния панел, и след това използва MC чипа, за да реализира стъпка DC/DC надолу, и електрическата енергия, преобразувана от слънчевата енергия, се превръща в стабилен пряк ток чрез веригата, за да зареди електрическия уред,Подходящ към зареждащия продукт Най-доброто напрежение няма да причини повреда на продуктите за зареждане.Основната му цел е да пести батерии при излизане, пътуване, катерене и т.н., които могат да се използват за зареждане на мобилни телефони, mp3, mp4, psp, gps, цифрови камери, преносимо аудио-визуално оборудване и т.н.

zmkm-800_800 (14).jpg



Видове зарядни устройства за слънчева енергия

С развитието на технологиите, има много видове соларни заряди, използвани в различни области.Слънчевите мобилни електрозахранващи устройства са разделени основно на две категории:

1: С функцията на натрупване на енергия.Соларното зарядно е нов тип източник на енергия, който преобразува слънчевата енергия в електроенергия и я съхранява в батерия, която е удобна за носене и може да захранва преносими устройства като мобилни телефони.

zmkm-800_800 (13).jpg



2: Зелени продукти за опазване на околната среда: няма функция за пестене на електрическа енергия, а мощността е повече от 6.5W и по-малко от 40W. На захранващото оборудване, което генерира директно зареждане.

03.jpg


Заключение: За тези, които често са на открито, зарядното за слънчева светлина е добър избор, но можеш да разчиташ\ 25339;не на него.Препоръчва се да се използват зарядното устройство за слънчева енергия и захранващата банка на открито за дълго време.Приятели в нужда не купуват и използват сляпо.Когато купувате, трябва да избирате в зависимост от действителната ситуация (мощност) на изисквания продукт за зареждане.Моля, прочетете внимателно ръководството за продукта преди употреба.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top