Ваксините може да са готови следващия месец.

Дата на излизане:2021-01-25

Ваксините може да са готови следващия месец.

 

Pfizer и Biontech може да започнат да доставят своите ваксини COVID-19 следващия месец, каза длъжностно лице на компанията, завършвайки окуражаваща седмица, в която множество разработчици на ваксини публикуваха положителни резултати от изпитанията.

Крайните данни от 3-та фаза за така наречената ваксина Pfizer показват, че лечението е 95- процентно ефективно за предотвратяване на инфекции и не води до сериозни нежелани реакции.Фармацевтичните компании, стоящи зад ваксината- базираните в САЩ Пфайзър и Германия&\2535; s Biontech - ще споделят резултатите си с глобалните регулатори на лекарства в рамките на няколко дни.

 

 

Чист енергиен основен фокус на енергийното дружество

 

State Power Investment Corp, един от Китай&\ Capilon 339;топ пет генератора на електроенергия, планира да повиши инсталирания си капацитет за повече от 220-и гигавати до 2025.

От това, повече от 60-процента ще бъде чиста енергия, каза нейният главен изпълнителен директор.

Китай обеща да достигне своя връх на емисиите на въглероден диоксид до 2030.Тя също така се стреми да постигне неутралитет на въглеродните емисии до 2060.Така че SPIC ще изгради стабилна, безопасна и икономическа чиста енергийна система, основана на допълващ мултиенергиен микс от хидроенергия, вятърна енергия, фотоволтаична и енергоакумулираща в Китай в дългосрочен план, каза Qian Zhimin, председател на групата със седалище в Пекин.

 

 

    Байду за по-нататъшно предаване на живо

 

Baidu Inc обяви във вторник, че ще придобие бизнеса на Joyy Inc&\; видео базиран бизнес за Livestraing в Китай за $3.6 милиард в брой, ход, който ще маркира търсачката Giant& 353539;последното проучване на бързо развиващия се сегмент на онлайн видео и Livestraing, и ще диверсифицира източниците на приходи извън основния си бизнес за търсене,Експертите казаха.

Сделката включва YY мобилно приложение,YY.comуебсайт и ГГ PC, наред с други.Приключването на сделката зависи от определени условия и се очаква да се осъществи през първата половина от 2021, каза Байду.

 

   

Ал е домакин на горивата в Китай&\ 35;39;

 

През последните години, Китай&\#39;онлайн магазините и марки все повече наемат потребители на социални медии с голям фен след или професионални продавачи да помагат за популяризирането на техните продукти чрез livestraming.Докато лентата представя продуктите, продуктовите връзки и ваучерите се показват на екрана за зрителите.

Страната&\ੋ39;големите онлайн търговски платформи като Taobao и неговия конкурентJD.comи двамата са стартирали свои собствени платформи за предаване на живо, Taobao Live и JD Live, което е подхранило тенденцията за предаване на електронната търговия.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Foshan Kaili Trading Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top