Какви са ползите от терапията на червената светлина за човешкото тяло?

Дата на излизане:2020-09-01

С развитието на изследванията за лечение на червените фенери става все по-ясно, че лечението предлага невероятни ползи за здравето.Клиничните проучвания започват да изследват разнообразния потенциал на червените и почти инфрачервените вълни за лечение на различни физиологични и психични условия.   Мисли за червената светлина като за храна за тялото си, осигуряваща хранително-плътна храна, която допринася за подобряване на благосъстоянието.   Повечето от ефектите на червена светлина са чрез клетките в рамките на пространството, в което се поема светлина.В   Изследванията на клетките, оксидазата на цитохром С в митохондриите абсорбира червена светлина, което я кара да отделя азотен оксид, да увеличава АТП и да намалява оксидационния стрес.Това увеличено производство на ATP (енергия) е възможна причина за леката терапия OPAC822177; има положителен ефект върху мускулното възстановяване и физическата ефективност.Следните са ползите от различни аспекти на лечението с червена светлина.

Подобряване на здравето на кожата

1.увеличаване на производството на колаген в кожата

Второ.увеличаване на производството на фибростат

4.повишаване на кръвообращението между кръвните и тъканните клетки

Пет.защита на клетките от увреждане

Шести.повишаване на mRNA в клетките, което помага за стимулиране на клетките

Седем.подобряване на лицевата структура

Осем.намаляване на фините линии

Девет.Подобряване на акнето

Десет.подобряване на тена

11-ти.подмладяване на кожата

Лечение на рани

Червена светлина може да помогне и за ускоряване на заздравяването на раната.

Проучванията в списанието Anais Brasileiros de Dermatologia подчертават факта, че светлинната терапия може да помогне за заздравяване на раните по няколко начина, като например:

1.   намаляване на възпалението в клетките

Второ.   стимулиране на образуването на нови кръвоносни съдове, които лекарите наричат ангиогенеза

Три.   повишаване на полезните фибробасти в кожата

4.   увеличаване на производството на колаген в кожата

Пет.   Повече проучвания при хора могат да помогнат за потвърждаване на тези резултати.

Насърчаване на растежа на косата

Много проучвания изследваха ефекта на червената светлина върху растежа на косата и доказаха, че лечението с червена светлина може да подобри плътността на косата.

Проучванията показват, че когато хората прилагат светлина в дължините на вълните на 665 нанометри (nm) и 808 nm, могат да накарат косата да расте до най-добрия ефект.Ниско ниво лазерна терапия, наричана още "терапия с червена светлина", разкрива фотони в скалповите тъкани.Тези фотони се абсорбират от слаби клетки, за да стимулират растежа на косата.It&3535;39;е широко прието, че процедурата е безопасна, поносима и по-малко агресивна от операция за трансплантация на коса.

Намаляване на болката

В статия в Европейския вестник за физическата и Рехабилитационна медицина са събрани резултатите от много проучвания, свързани с RLT и мускулно- скелетни нарушения.Изследванията показват, че RLT може ефективно да намали болката при възрастни с различни мускулно- скелетни нарушения, и   Нивата на инфрачервени светлинни вълни намаляват общата болка чрез облекчаване на сковаността и възпалението на ставите, намаляване на възпалението, облекчаване на мускулните спазми и повишаване на притока на кръв.

загуба на тегло

Леката терапия, особено естествената слънчева светлина, винаги е карала хората да се чувстват по-здрави и по-енергични.Тялото абсорбира светлината, за да произвежда повече витамин D, но положителното влияние на светлината може да& 25; 39;то се отчита единствено от производството на витамин D; в действителност, по-значителен ефект идва от червена и почти инфрачервена светлина.Тези светлинни дължини от 600-100nm оказват пряко въздействие върху метаболизма на тялото, като взаимодействат с енергийно произвеждащите части на нашите клетки.Тъй като консумацията и изходът на енергия са неразривно свързани с управлението на теглото, връзката е ясна.   Това, което знаем е, че проучванията показват, че червената светлина, комбинирана с почти инфрачервена светлина, може да стимулира освобождаването на липиди от мастните клетки в тялото, за да се постигне съответно загуба на тегло.

Резюме

Червената светлина терапия може да донесе много големи ползи за човешкото тяло, и няма странаефекти.RLTе показал обещаващи резултати в много аспекти, особено при лечение на някои кожни състояния, сега. 35339;е лесно да се купи оборудване за лечение на червена светлина, но трябва да се купи сертифицирано от FDA оборудване, когато трябва да се използва.


1000w_led_red_lights.png

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top