Какво знаете за CNC Accureture?

Дата на излизане:2023-03-14

Какво е CNC приспособлението в обработката на CNC? И как трябва да го използвате? В тази статия ще откриете какви са джигите, както и тела и как точно се използват? as well as meaning, Parts&different types of jigs and also components with their working concepts.

Against this, a capstan and turret lathe can be quickly adapted for repetition service account of the multi-cooling plan and use transverse quit this Повишава скоростта на производство.

neverted, въпреки това, всеки тип артикул не може да бъде обработен на струг на Capstan или Turret, а също така може да включва използване на скучно, фрезоване, подготовка, както и шлифовъчно оборудване и т.н., ако такива артикули са за да да бъдат създадени в идентични форми и размери в масовия диапазон, трябва да се използват подходящи джаджи за държане, както и да се постигне цели, за да се гарантира, че повтарящата се работа може да се свърши. Тези инструменти са джигите, както и компоненти.


Какво е джиг? както и прегледи и също така контролира няколко устройства за рязане. Задържането на работата и също така воденето на инструмента е такова, че те се намират в истински разположения един спрямо друг.nonmetal havin

103; разпоредби за управление на елементите в едни и същи позиции заедно и след това ръководство на устройството неточни позиции на работа в съответствие с илюстрацията, изискванията или оформлението на процедурата.

-&#

какво е a CNC закрепване?


a Приспособление е устройство, което се държи, както и намира работна повърхност по време на проверка или за производствена процедура. Приспособлението не ръководи инструмента.

in Строителство и строителство, компонентът включва различен стандарт или особено създадена работа, държейки приспособлението, което е притиснато върху оборудването, което може да задържи работата в разположението. Устройствата се оценяват необходимите настройки на работата, като се използват оценки или чрез ръчна настройка.

CNC Machining Fixture.png

jigs, както и приспособления


cnc джиги, както и приспособления Устройствата, които помагат за повишаване на цената на същите части, както и намаляване на човешките инициативи, необходими за производството на тези компоненти, в момента е подчертано по -рано, че централната кула е подходящо устройство за създаване на специфични части с различни размери и форми, Въпреки това, за създаване на сравними публикации в множество, използването му няма да бъде икономично. И дизайнерите внимателно претърсват детайлите, като преглеждат всеки фасета, за да се погрижат за него, че дизайнът на закрепване на CNC ще функционира ефективно. Това често включва използването на списък с стила на закрепване на CNC, устройство за гарантиране на оформления постоянно улавя цялата информация.great за марката дизайнери, които го наричат ​​през целия процес на оформление, списъкът на свидетелството допълнително подпомага разработчиците на експертите, проверяват A Awifify a Бързаmoving работа.


build, а също така да стартира за производство

next off, дизайнерите оценяват оформлението на закрепването на CNC с екипа за изграждане, за да уловят всякакъв вид потенциал Производителни проблеми, преди да станат проблеми. С споделената цел за разработване на фиксатора възможно най -ефективно, те покриват как частите със сигурност ще бъдат произведени \\ присвоени, а също така и с детайли на изхода относно обработващите компоненти, механичните и хидравличните компоненти, а също и скрининг.

lastly, компонента на CNC стартира в производството. 2 тайни Помогнете на намаляване на проблемите на производството: задълбочен процес на проектиране и споделяне на толкова информация с пода, колкото е възможно. Обучението на производствения екип отпред им помага да разпознаят стила и неговата цел.

--

cnc оформлението на компонентите е приятно, както и задоволителни!

designers са проблемsolvers, че са задвижвани, за да намерят опции. Създаването на компонент на ЦПУ може да бъде трудност, тъй като някои компоненти са трудни за задържане и усъвършенстване.fm инженерите всъщност са проектирали и конструирали хиляди тела за различни компоненти. Нашата група се гордее с предоставянето на услуги за сложни проблеми с производството на ЦПУ, както и обработването на клиентските части специално до плана. Плюс това, това е компенсиране да бъде част от група, която се разширява помежду си и също така споделя идеи и знайте

how. Ако се нуждаете от услуга за обработка на CNC, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top