Какво причинява вибрацията на прецизната измервателна помпа?

Дата на излизане:2023-02-01

mechanical диафрагменна помпа помпа може да бъде разделена на пневматична помпа за диафрагма и помпа за електрическа диафрагма. Вибрацията на вноса на диафрагменна помпа и търговията с износ се причинява главно от лоша устойчивост на разкъсване. Разтворът беше да се преоборудват пластмасовите маркучи на входа и изхода на диафрагмената помпа, за да се намали вибрацията.

diaphragm вибрация на помпата:

1. Диафрагмата помпа вибрира силно

it може да се дължи на падане или повредени части; Възможно е също така тръбата да не е добре поддържана. metering производител на помпаs предполага, че може да се обработва и чрез подмяна на части или повдигащи опори за тръби.

2. В тръбопровода има изтичане на вода или изтичане на въздух

it може да е, че гайката не се затяга по време на монтажа. Ако течът е лек, можете също да избършете бетона при изтичане или изтичане на пара. Ако на интерфейса има просмукване на вода, затегнете гайката на ръка. Трябва да се елиминират и преинсталират по -сериозни течове.

3. Производителите на механични измервателни помпи в Milton Rowe произвеждат диафрагмени помпи, качеството на процеса не е много добро и има много консумативи.

4. Проверете дали има някакъв проблем с честотата на вентилацията по време на вибрацията. Ако работещата честота на вентилацията е сравнително бавна, може да се окаже, че работното налягане на входа и изхода на пневматичната диафрагма помпа е твърде високо.

5. Ако честотата на вентилацията е твърде бърза, работното налягане на източника на входа на въздуха може да бъде намалено по подходящ начин.

6. Проверете дали има заглушител под помпата за диафрагма. Заглушителят не е пряко свързан с помпата на диафрагмата на въздуха и няма ефект върху помпата на диафрагмата с въздух. Може да се използва само за намаляване на звука на клапана на газовия колектор по време на естествена вентилация. Шумът е все още малък, а вибрацията е все още малка. Сглобете пружинния изолатор--

selection на диафрагмен помпа пружинен изолатор стилове

generally, се използва колона

type пружинен амортисьор, който има предимствата на ниската цена и компактната структура. Пружината може да бъде изложена, което е удобно за проверка на пружинното състояние по всяко време и anywher101;. Пружината, която трябва да бъде заменена, трябва да бъде зададена предварително, за да се избегнат щети, причинени от прекомерна корозия на пружината.

selection на пружини

-блендата на пружината не трябва да бъде по -малко от 0,8 пъти Височината под номиналния товар, пружината трябва да има определена допълнителна подредба, хоризонталната коравина на огъване на пружината трябва да бъде поне вертикалната коравина на огъване, а стабилната пречистваща кула, която осигурява усвояване на шок.&#

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • DONGGUAN TOPSUN TECHNOLOGY CO.LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top