Кой дава десет основни предложения за предотвратяване на нов коронавирус

Дата на излизане:2021-01-16

На редовна пресконференция на 28-ми, генералният директор на Световната здравна организация, г-н Тан Десай, въведе десет основни лични предпазни мерки срещу новия коронавирус, включително редовно почистване на ръцете и повърхностите, избягване на пътуване по време на треска или кашлица и т.н.

Тан Десай каза на пресконференция в същия ден, " Ограничаването на епидемията започва от теб. " Добре.Кой дава десет основни препоръки за лични предпазни мерки срещу новия коронавирус.

1000.jpg

Ал Ии технологията горещо ви напомня, че зимната защита не може да бъде пренебрегната.Трябва да пазим навика да носим маски и да избягваме да се събираме в тълпата.Оригиналният електрически респиратор Мори приема четири слоя филтриране, скоростта на филтриране е висока колкото 98.4%, електрическото захранване няма да се задуши, защитният ефект е добър и безопасността е гарантирана!

Първо, измийте ръцете си редовно с дезинфектант на основата на алкохол, или със сапун и вода.Това е един от начините за предаване на вируса, по който ръцете докосват замърсената повърхност или лицето на пациента&\2535;39.Следователно почистването на ръцете може да намали риска от предаване на вируса.

Второ, използвайте дезинфектант за почистване на повърхността на предмети, като кухненски маси, столове и бюра.

Трето, самостоятелно проучване на съответните знания за пневмония от NCV, но гарантира, че информацията идва от надеждни източници като местни или национални институции за обществено здравеопазване, които уебсайтове и местни здравни специалисти.За повечето хора, първоначалните симптоми на инфекция с новия коронавирус са треска и суха кашлица, а не течащ нос.Повечето заразени пациенти са леки и могат да се оправят без специални грижи.

Четвърто, избягвай пътуването по време на треска или кашлица.Ако се разболеете по време на полета, незабавно уведомете екипажа.Свържете се с медицинския персонал веднага след завръщането си и им кажете къде.ੋ101; те са били.

Пето, когато кашляш или кихаш, покриваш с ръкави или използваш тъкан.Когато тъканта се използва, я хвърлете незабавно в затворения контейнер за боклук и след това си измийте ръцете.

На шесто място, хората на възраст над 60-годишна възраст или с сърдечносъдови заболявания, респираторни заболявания, диабет и други основни заболявания могат да имат по-висок риск от тежки заболявания след заразяване с нов коронавирусен вирус.Тези хора трябва да предприемат допълнителни превантивни мерки, като например избягване на ходенето до населени места или места, където& OPAT35101; те могат да взаимодействат с пациентите.

Седмо, след като се почувствате некомфортно, моля останете си вкъщи и се обадете на Вашия лекар или на местен медицински персонал, който ще попита за Вашите симптоми, wher&1025;101; били сте и с кого сте се свързали.Това ще помогне да се получи правилния съвет или да отиде до подходящите медицински и здравни институции в съответствие с насоките, и да се предотврати заразяването на други.

Осми, когато си болен, трябва да си стоиш вкъщи, да ядеш и спиш отделно от семейството си и да използваш различни прибори за сервиране.

Девета, ако имате недостиг на въздух, незабавно се консултирайте с лекар.

Десето, нормално и разбираемо е да се чувстваш разтревожен по време на епидемия, особено когато живееш в държава или общност, засегната от епидемията.Научете се за мерките за превенция и контрол на епидемията в нашата общност и обсъждайте как да се гарантира безопасност на работното място и училището.

Tan Desai подчерта също, че който предоставя общи насоки, и физическите лица трябва да следват насоките на своите страни и да се консултират с местните здравни специалисти.

谱盾Q5PRO智能电动口罩宣传视频.png

Q5pro интелигентна реклама на електрическа маскаvideo.pg


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top