Защо червен 160задимен;светлообхватни устройства за лечение spi6464257; използване на 630nm, 6660nm и 850nm?

Дата на излизане:2020-09-07

Различни изследователски проекти са насърчавали лечението на някои заболявания в различни дължини на вълната.Смята се, че дължините на вълните между 625 nm и 900 nm са най-ефективни за лекуване на рани и други кожни състояния.В долния край изглежда, че 630nm и 6660nm са предпочитани.При по-дълги дължини на вълните, най-изгодните са 850nm и 8880nm.

Проучване на университета в Чикаго установи, че средната дължина на вълната на човешката клетъчна тъкан е между 600nm и 720nm, като 660nm е центърът.660nm е по-добър от всяка друга честота, защото е по-близо до резонансната честота на клетъчната тъкан, което го прави по-добре абсорбиращ в хемоглобина.Това е червен протеин, отговорен за транспортирането на кислород в кръвта ни.Митохондрията може лесно да абсорбира червена светлина с дължини на вълните на 630nm и 6660nm, което приблизително съвпада с върха на абсорбцията на цитохромна оксидаза (целта на фототерапията).

Метаболичната функция на митохондриите обикновено се ограничава от биологично активна молекула, наречена азотен оксид, която се свързва с цитохромна оксидаза и й пречи да използва кислород.Червената светлина разделя молекулата, така че цитохромната оксидаза да възстанови енергийно генериращата си метаболитна функция.   Използвайте пулсираща или непрекъсната светлина, за да излекувате и облекчите болката по-дълбоко.

Установено е, че когато светодиодните светлини са пулсирани, тъканите на тялото могат да заздравеят по-бързо.Когато постоянно избухва, успокоява клетките и намалява болката.Когато пулсиращата светлина с единична честота се облъчва върху клетката, тя ще стимулира клетките да произвеждат повече протеин от нормалното, така че клетката ще се лекува по-бързо.Дори и да се отстрани светодиодният светлинен източник, клетките ще продължат да заздравяват.Противно на пулсиращата светлина, която е най-подходяща за лечение, непрекъснат, стабилен лъч може да елиминира/намали болката, да намали възпалението и да отпусне мускулната тъкан.

Какви са резултатите от изследванията?

Целта на медицинските изследвания върху дадено лечение, което е показало полза чрез опит или дори анекдоти, е да се разбере как и защо предизвиква наблюдения.От всички проучвания, които прегледах, по-малко спорните проучвания се основават на наблюдения на хората.

Те се отнасят до ефектите на червена светлина върху ставната болка, като Тендинопатия, остеоартрит, синдром на карпалния тунел и мускулно- скелетни заболявания.Дори в тези случаи резултатите показват, че лечението има потенциално умерено благоприятни ефекти.Смирението означава, че мета-анализът на ефекта на червената светлина върху остеоартрита предполага, че може да помогне за краткотрайното облекчаване на ставната болка и сутрешната скованост, но без резултат.

Също така показва някои обещаващи ефекти от лечението с аджувант, които могат да се използват за възстановяване на лицето след операцията.

rd_linkable_red_light (6).jpg


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Длъжност: email:marketing(at) reddotled.

отдел: sales

Фирма Телефон: +86 0755-27802682

Е-мейл: Свържете се с нас

Мобилен телефон: 18902854815

уебсайт: reddoled.bulb2b.com

адрес: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Смарт телефон, часовник с Bluetooth
Цял екран смарт телефон
Всекидневна супер хладен резервоар за риба
Изключително дълги секси мигли на жените
Хранителен супер витамин С сок напитка
Удобна външна маса
Изключително интелигентен цветен принтер
Външен голям вентилатор
Премия червено вино
Изключително малък удобен USB диск за съхранение
top