За анодните материали на магнезиевата сплав

Дата на излизане:2023-07-13

at присъства, магнезиевите анодни материали обикновено се използват за защита на метални конструкции в почвата с високо съпротивление и прясна вода. Магнезият е често срещан жертвен аноден материал в електрохимичната катодна защита на защитата, който има характеристиките на висока химическа активност, отрицателен потенциал на електрода и високо задвижване на напрежението. В същото време е трудно да се образува ефективен защитен филм върху повърхността на магнезиевата сплав. Следователно, във водна среда, движещата сила на микро корозионната клетка върху магнезиевата повърхност е голяма, защитният филм е лесен за разтваряне, самостоятелната корозия на магнезий е много силна и реакцията на еволюция на водорода се осъществява в катода.

\\ не са три вида жертвени аноди на основата на магнезий: чист магнезий, магнезиева манган сплав и магнезиев алуминиев цинков манган сплав. Общите им характеристики са с ниска плътност, голям теоретичен капацитет, нисък отрицателен потенциал, ниска поляризируемост и високо задвижване на напрежението до стоманата. Той е подходящ за защита на металния състав в почвата с високо съпротивление и прясна вода.

magnesium може да осигури ефективна подземна тръбопровода катодна защита, спестявания, рафинерии, електроцентрали, пречиствателни станции, сгради, обшивки на нефт други съоръжения. Той е подходящ за области, които&101; Съпротивлението на повърхностната почва е много високо или дори ако съпротивлението е сравнително ниско, покритието е плитко и местоположението му е високо и устойчивостта е ниска. При тези условия са необходими големи плитки заровени аноди и далеч от конструкцията, за да се получи достатъчно нисък заземен проводник.#

howvery, дълбоките образувания трябва да имат достатъчно ниско съпротивление, за да се поберат на дълбоки аноди. Когато се прилага подходящото напрежение, магнезиевият анод може да произведе определен ток в сравнение с повърхностната почва. Когато анодът е инсталиран в дълбокото образуване с ниско съпротивление, може да се получи много равномерно разпределение на тока на структурата. Дори ако повърхностната почва е напълно подходяща за проектиране на плитко анодно легло, структурата на магнезиевия анод е подходяща за плътна площ. Тъй като е трудно да се подреди плиткият заровен анод, той може да бъде подреден далеч от тръбопровода и други структури.

shandong linyi bosi проводими материали Co., Ltd. е висок \TECH Enterprise, специализиран в производството на MMO гъвкав анод, проводим полимерен гъвкав анод и титанов анод, който се предлага главно на технологията за защита на катодната защита, инженерния дизайн, инсталацията и техническите услуги.- 

tel:86 17568010262+ster .05393712117.-


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top