Предимства на гъвкавата опаковка

Дата на излизане:2022-08-01

advantages на гъвкава опаковка


some продукти изискват гъвкави опаковки-вида на опаковката и етикетирането, които могат да бъдат огънати, сгънати и лесно съхранявани. Независимо дали се нуждаете от гъвкав печат на опаковки за торбички, пакети или други видове опаковки, ние' ние ви покрихме. Той често е идеалното решение за единични порции на&coffee, почистване на кърпички,#shampoos и други продукти.  in добавяне към използваните материали, гъвкавата опаковка също трябва да се хареса на потребителите. Вие знаете вашата конкуренция, така че как можете да се уверите, че продуктът ви се откроява от тях? Един от начините е чрез гъвкав печат на опаковки.

creative, завладяващи дизайни и високо
quality материали могат да отделят вашите продукти освен останалите, но ще трябва да намерите подходящата компания за печат на опаковки, за да направите вашата гъвкава опаковка да стане реалност. Ние разполагаме с експертния опит и инструментите, от които се нуждаете, за да развиете отлична гъвкава опаковка. Some of the advantages we offer include:
-

suggestion on designs--
Small quantity can choose digital printing, larger quantity use gravure printing--
Variety of materials and sizes--
STOCK Опаковката с етикети е налична--
excellent service--

anthother arbeat fore of Work With As е аспектът на сътрудничество. От първия ден ние

39; ще предоставим работно партньорство, така че все още можете да вземете най -важните решения&#y, които познавате най -добре вашия бизнес и продукти. Въпреки това, ние--39; ще предоставим толкова насоки, колкото ви е необходимо през целия процес, за да сте сигурни, че получавате гъвкавата опаковка, от която се нуждаете.&#

12.jpg

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top