Впечатлена текуща катодна защита на циркулиращата водна помпа

Дата на излизане:2023-03-17

due за сложността на структурата, разнообразието от материали и суровите условия на процеса, защитата на корозията на циркулиращата водна помпа е много по -трудна от тази на общата структура. Понастоящем вътрешната стена на циркулиращата водна помпа често е защитена чрез покритие и впечатлена катодна катодна защита, а външната стена е защитена чрез покритие и жертвена анодна катодна защита.

-тенните обекти на циркулиращата водна помпа вътрешна помпата вътрешна помпа Стената включва главно: Вътрешна стена на помпата, вал на помпата, каросерията на водача, работното колело и др Впечатлена текуща катодна защита.

(1) DC захранване: DC захранващо оборудване може да бъде инсталирано в контролната зала или на открито в близост до помпената къща. Инсталацията трябва да отговаря на съответните изисквания на електрическата инсталация.

(2) Спомагателен анод: спомагателният анод може да бъде инсталиран на долния фланец, запазен върху водната помпа чрез фиксиране на болта, и изолационното устойчивост между с устойчивостта на изолацията между устойчивостта на изолацията между устойчивостта на изолацията между устойчивостта на изолацията между устойчивостта на изолацията между с устойчивостта на изолацията между устойчивостта на изолационното съпротивление между с устойчивостта на изолацията между устойчивостта на изолацията между устойчивостта на изолацията между устойчивостта на изолацията между устойчивостта на изолацията между устойчивостта на изолацията между устойчивостта Спомагателният анод и тялото на помпата трябва да бъдат>1m Ω. Анодният кабел трябва да бъде фиксиран и повреден по време на инсталирането. Анодният кабел преминава през изходния отвор на капака на помпата и е запечатан с опаковка и уплътнител на кабела.

(3) Референтен електрод: Фиксирайте фланеца на референтния електрод върху запазения долен фланец на водната помпа с Винтове. Инсталацията трябва да е твърда без изтичане на вода, а тялото или кабелът на електрода трябва да бъдат изолирани от тялото на помпата (>1m ω).

(4) Устройството за заземяване на вала включва два типа:

Инсталирането на проводим пръстен обикновено е изработена от месинг, който може да бъде направен от полукръгла дупе на дупето или интегрална структура на пръстена. Проводимият пръстен е инсталиран на горната опаковка на вала на помпата на лакътя за отклоняване, за да се гарантира, че водата от опаковката няма да се пръска по проводящия пръстен.

инсталирането на въглеродна четка обикновено приема меден графит четка и нейното изпълнение и качество трябва да отговарят на съответните изисквания. Държачът за въглеродна четка е фиксиран върху скобата със стомана или ъгъла на канал, а скобата е фиксирана върху тялото на помпата, за да се осигури електрическа връзка.

(5) Заземяването на заземяването и измерването на катод изисква твърдо заваряване и добра проводимост.

(6) Водещите проводници на спомагателен анод и референтен електрод, преминаващи през изхода на отвора на капака на помпата, са свързани в кутията на шината на шината и след това оловните проводници на DC захранване са Свързан със съответните клеми на DC захранване.

(7) Жертвеният анод в текущата екранираща част е фиксиран от болтове, а жертвеният анод е инсталиран в позицията, посочена в дизайна.

shandong linyi bosi проводими материали Co., Ltd. е високо-tech предприятие, специализирано в производството на MMO гъвкав анод, проводим полимерен гъвкав анод и титанов покрит анод, основно осигуряване на технология за защита Дизайн, инсталация и технически услуги. 

tel:+86 17568010262.0539-3712117.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top