Интерпретация на пътуването с инжекционен манипулатор?

Дата на излизане:2020-09-07

T Той отдалечава разходките на манипулатора е добре познат маршрут и неговият размер е свързан с размера на детайла, позицията на падане и формата на машината. За простота това разстояние обикновено се определя от три оси и в тази статия ще се възползваме от X, Y и Z. Не всички производители на манипулатори определят пътуванията по този начин. Някои методи за определяне на оси са различни, докато други използват различни навици за именуване.

Оста x, която обикновено се нарича изчертаване, е свързана по размер с дебелината на компонента, например, за да се манипулира кофа, да се удължи манипулаторът и да се извади кофата от матрицата, трябва да пътувайте достатъчно.

Оста y, известна още като напречен ход, зависи от това дали манипулаторът поставя частта отстрани на машината или отзад, като използва частта от пътуването само за да пропусне машината.

Оста y, известна още като напречен ход, зависи от това дали манипулаторът поставя частта отстрани на машината или отзад, като използва частта от пътуването, само за да пропусне машината.

Горното е въведение в три маршрута на манипулатора за леене под налягане, като цяло най-лесният начин за определяне на желания маршрут е да се изготви план за оформление. Оформлението не само идентифицира всяко пътуване, но също така идентифицира важни въпроси от плана на самолета, като спомагателно оборудване, опорни колони и кухини.

Dongguan град дъга автоматизация технология сътрудничество., LTD. Намира се в квартал dongcheng, град нар парк на град Дунгуан наблизо, специалността се занимава с производството на машина за шприцоване, посветена на механично рамо и околното оборудване за автоматизация, е колекция от продуктови дизайн и разработка, производство, продажби и обслужване в едно цяло предприятие: в пластмасовата индустрия има много автоматизирано планиране и действителен боен опит.

Продуктите се използват широко в битовата електроника, компютърната и околната индустрия, оптоелектронната индустрия, козметичната индустрия, електронната комуникационна индустрия, автомобилната индустрия, индустрията на играчките, индустрията за ежедневни нужди, индустрията за медицински консумативи и др. Въз основа на непрекъснатото усъвършенстване и развитие на инжектирането технология за формоване в бъдеще, автоматизацията е неизбежна тенденция, компанията Rabo възприема интерактивен модел за директни продажби, непрекъснато популяризира нови продукти, нови технологии, така че да можете да правите заявки и да купувате задоволителни и приложими продукти, без да излизате, за да спестите разходите си за поръчки, да намалите вашите оперативни разходи.

Рибо компания до " професионалист, почтеност, благодарност " бизнес философия за по-добро обслужване на клиентите, компанията Ribo ще продължи да се фокусира върху задоволяване на нуждите на клиентите, за пластмасовата промишленост да осигурява високо качество, висока ефективност, отлични продукти за автоматизация на производителността, да подобрява производствената ефективност и качество на индустрията, да предоставя перфектни продукти и внимателен обслужване.

контакт

Контакт: г-н Лиу

Телефон: 86 0769 81179626

Мобилен телефон: 13794982536

Истинско предаване: 86 0769 23100573

Адрес: No. 2, Shaling Gongye West Road, село Xiakou, област Dongcheng, Dongguan, Guangdong, Китай

Уебсайт: http://www.ruiborobot.com/

https://ruiborobot.1688.com                                                                                                       http://www.robotdg.com/


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top