NMN предотвратява стареенето на черния дроб

Дата на излизане:2024-05-06

nmn е виден за предотвратяване на стареене на черния дроб.


nmn ускорява метаболизма на алкохола

nad+е важен коензим, включен в много биохимични Реакции, включително метаболитния процес на алкохол. Когато NMN влезе в тялото, той може да бъде превърнат в NAD+, което от своя страна насърчава разлагането и метаболизма на алкохола в черния дроб и намалява времето за задържане на алкохола в тялото, като по този начин намалява вредата от алкохола по тялото.


after допълване на мишки сnmn и инжектиране на алкохол, изследователите установяват, че нивото наnad+в мишките, получаващи NMN добавка значително ускорени.



nmn предотвратява чернодробната фиброза

studies са установили, чеnmn могат ефективно да предотвратят черния дроб фиброза. Чернодробната фиброза е чернодробно заболяване, причинено от различни причини, включително анамнеза за чернодробни заболявания, прием на алкохол, кръвообращения и холестаза. Когато черният дроб е повреден, той задейства серия от биохимични реакции, които водят до прекомерна пролиферация на фиброзна тъкан и в крайна сметка чернодробна фиброза. NMN, чрез своите уникални биохимични свойства, може да намали степента на увреждане на черния дроб и да защити здравето на черния дроб.


in добавяне,nmn подобрява общото увеличаване на протеиновата ацетилиране, индуцирано от индуцирано от индуцирано от протеина ацетилиране, индуцирано от индуцирано от протеин ацетилиране, индуцирано от индуцирано от протеин ацетилиране, индуцирано от протеин ацетилиране, индуцирано от протеин ацетилиране, индуцирано от ацетилиране на протеин, индуцирано от протеин ацетилиране, индуцирано от протеин ацетилиране, индуцирано от протеин ацетилиране, индуцирано от протеин ацетилация Стареенето на черния дроб, намалява възрастта \\ нерелирана дисфункция и регулира бета окисляването на мастните киселини, циклирането на трикарбоксилна киселина и разграждането на валин. Тези ефекти помагат за поддържане на нормалната функция на черния дроб и забавяне на процеса на стареене на черния дроб.-


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top