Преглед на въглеродните материали

Дата на излизане:2023-05-30

carbon материалът е вид катоден материал за защита. Въглеродният материал се използва като анод в електролитен разтвор на саламура. Той се е появил още в края на 19 век.

if стомана и твърд въглерод се използват заедно с изстрелян въглерод, въглища и кокс като условия за скрининг спомагателен анод на катодната защита в почвената среда, много сериозен Ще се появи корозия, а въглеродът и коксът ще имат само лека корозия. Следователно, практическата стойност на въглерода като спомагателен анод е страхотна и експлоатационният му живот е сравнително висок в сравнение със стоманата. Следователно, той обикновено се използва в катодна защита.

carbon материалите също са класифицирани, главно графит и въглерод. Той се образува чрез печене на смес от кокс и асфалт. Процесът му на производство е да калцинира петролния кокс преди производството, за да се намали съдържанието на летливата материя и да премахне компонентите на въглеводородите в него, така че да изсуши обема на кока и да увеличи плътността. Калцинираните частици кокс се натрошават, смесват се с лепило, екструдират се и се пекат и след това се превръщат в въглерод. Тези продукти са въглеродни продукти, а именно въглероден анод.

shandong linyi bosi проводими материали co.ltd. е високо-tech предприятие, специализирано в производството на MMO гъвкав анод, проводим полимер гъвкав анод и титанов покрит анод, осигурявайки главно технология за катодна защита, инженерен дизайн, инсталация и технически услуги. 

tel :+86 17568010262.0539-3712117.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top