Технология за пръскане на магнезиева сплав

Дата на излизане:2023-04-14

metal технологията за пръскане се използва широко в анти-corrosion, главно за стоманени конструкции. Поради дебелината на металното спрей покритие, той е ограничен в някои общи приложения. Методът за предотвратяване на разрушаване на корозия на алуминиевата сплав чрез технология за пръскане на метал рядко се отчита. За да се гарантира надеждната защита на магнезиевата сплав, металното спрей покритие трябва да има не само добра механична защита, но и да има ефективна електрохимична защита. Потенциалът на магнезиевите сплави, използвани в промишлеността, е много малък, така че е много трудно да се избере материали за пръскане на анод.

with покритие за боядисване и без метален разпръскващ слой, той може да предотврати магнезиевата сплав от разрушаване на корозия на стрес за a Дълго време без механични увреждания, но неговият защитен ефект е далеч по -малък от този на металния пръскане на долния слой. Въпреки че някои бои покрити имат добър защитен ефект, след като покритието с боя се надраска механично, надеждността на магнезиевата сплав с висока тенденция на корозия на напрежение ще бъде значително намалена. Индустриално приложение. Обикновено се счита, че е непрактично да се пръска върху магнезиева сплав, но всъщност, докато процесът е правилно контролиран, може да се използва обработката на повърхностната защита на магнезиевата сплав. Процесът е алуминий за пръскане на пламък под защитата на инертен газ. Чистата алуминиева жица се използва за термично пръскане. По време на пръскане повърхностната температура и дебелина на пръсканите части могат да бъдат контролирани чрез регулиране на разстоянието между пистолета за пръскане и детайла и времето на пръскане. След пръскане порите в покритието трябва да бъдат елиминирани, за да се насърчи взаимната дифузия между алуминиевия слой и матричния магнезий и да се увеличи силата на свързване, която не само подобрява корозионната устойчивост на магнезиевата сплав, но също така подобрява повърхностната твърдост.


shandong linyi bosi проводящи материали Co., Ltd. е високо
tech предприятие, специализирано в производството на MMO гъвкав анод, проводим полимерен гъвкав анод и титанов покрит анод, основно осигурява като технология на технологията на катодната защита на анод и титановия анод, основно осигурява като технологична технология на катодната защита на анод и титановия анод, основно осигурява като технологична технология на катодната защита на анод и титановия анод, основно осигурява като технологична технология на катодната защита на анод и титановия анод, основно осигурявайки катоден защитен технологичен технологичен анод и титанов покрит анод, основно осигурявайки катоден защитен технология , Инженерен дизайн, инсталация и технически услуги.

- tel:86 17568010262.0539

3712117.

+-

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top