Супер никотинамид на CPHI

Дата на излизане:2024-06-27

От 19 до 21 юни 22-то световно изложение на фармацевтични суровини (Китай 2024) се проведе в Шанхай Нов Международен Експо Център и повече от 100 000 професионални посетители от глобалните храни и напитки, хранителни и здравни продукти, здравни продукти и други свързани индустрии, като купувачи, производители, канали и др., присъстваха на преговорите. Руибон Биологик с ново поколение козметичен клас"супер ниацинамид"синтетичен биологичен метод 99,9% ултра-висока чистота НМН два основни нови продукта, 3-метилпиридин, 3-цианопиридин, ниацинамид три"стар"Предимства на продуктите и 27 нови продукта в научноизследователската и развойната дейност на ниацинамид индустриални вериги продукти грандиозен дебют, привличайки вниманието и похвалите на много вътрешни лица в индустрията.


По време на изложбата щандът беше претъпкан и оживен. Представители на компании в областта на хранителната медицина, козметичната лична грижа и храненето на животните от цял свят спряха да научат повече за техническите характеристики и предимствата на приложението на двата основни нови продукта от козметичен клас"Суперникотинамид"и 99,9% ултра висока чистота NMN. И двата продукта имат множество предимства като висока чистота, висока безопасност, висок производствен капацитет, стабилно снабдяване на цялата индустриална верига и могат да отговорят на нуждите от здраве и красота в различни сценарии са похвалени.


В същото време търговският персонал извърши и пълна гама от представяне на продукти за клиенти в нужда и иновативно предложи цялостни решения като например"изключителен персонализиран козметичен клас ' 0 ниацин супер ниацинамид'"за клиенти' специфични нужди. Тези персонализирани персонализирани услуги са високо признати от клиентите, полагайки солидна основа за последващото сътрудничество между двете страни.


Това изложение е не само важна възможност за Биологията да покаже своята сила в световен мащаб, но и важна мярка за установяване на добър имидж на марката в индустрията и освобождаване на силен импулс за развитие. В бъдеще Руибанг Био ще продължи да поддържа корпоративната мисия на"създаване на красота и здраве с биотехнологиите"и продължават да въвеждат повече висококачествени продукти с високо техническо съдържание, отлично качество и високо пазарно признание, допринасяйки повече за развитието на индустрията за синтетична биология и осигурявайки стабилна гаранция за глобалния живот и здраве.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top