Нашите чанти за хартиени дръжки: най -добрият ви избор

Дата на излизане:2024-06-27

Ние сме горди да предложим най-новите екологични и издръжливи решения за опаковане на хартия. Нашата гама от продукти, с водоустойчиво покритие без пластмаса, осигурява дълготрайна защита срещу влага за вашите продукти, като ги поддържа свежи и сигурни.

Подобрена издръжливост:

За допълнително увеличаване на живота на нашите чанти, ние прилагаме двустранна лепилна лента във вътрешната страна на чантата' Отваря се. Това гарантира, че чантата остава здрава и сигурна, предпазвайки продуктите ви от всякакви случайни разливи или течове.

Печат за хранителни продукти:

Разбираме, че безопасността е от първостепенно значение, когато става въпрос за опаковки на храни. Това' Ето защо използваме мастило на водна основа за хранителни продукти за всички наши нужди за печат. Това гарантира, че мастилото е безопасно за директен контакт с храна и спечели' да навреди на клиентите си. С до 8 ярки цвята на разположение, можете да създадете привлекателни дизайни, които ще се открояват на рафтовете.

Сертифициран по FSC&Рециклируеми:

Ние сме ангажирани с устойчивостта и екологичната отговорност. Това' Ето защо използваме сертифицирани, хранителни и напълно рециклируеми материали в нашите опаковки. Това гарантира, че не само получавате висококачествен продукт, но вие' също така допринасят за по-зелена планета.

Супермаркет&Любими плодове на пазара:

Хартиените торбички, изработени с нашето специално водоустойчиво покритие, са популярен избор в супермаркетите и пазарите на плодове. Тяхната превъзходна устойчивост на влага гарантира, че вашите плодове, зеленчуци и други нетрайни продукти остават в отлично състояние за по-дълго време.

Дръжки, подсилени с немско лепило:

Нашите дръжки са подсилени с лепило от известната немска марка Хенкел. Това гарантира, че дръжките са здраво закрепени и могат да издържат на значително напрежение, което ви дава спокойствие при носене на тежки товари.

С получавате най-доброто от двата свята - качествени опаковки, които също са екологично чисти. Нашият ангажимент да използваме сертифицирани, хранителни и рециклируеми материали гарантира, че всяка торба, която произвеждаме, допринася за по-зелена планета. Разгледайте нашата гама от екологични решения за опаковане на хартия и открийте идеалното решение за вашия бизнес. Заедно, нека' да създадем устойчиво бъдеще!


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Guangdong Union Eco-Packaging Scien-Tech Co., LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top