В Будапеща беше открито изложението за стоки с марка Китай (Централна и Източна Европа) 2024 г

Дата на излизане:2024-06-28

Изложбата за марки Китай (Централна и Източна Европа) през 2024 г. бе открита в Будапеща, Унгария в понеделник. Повече от 270 предприятия от 10 провинции и градове в Китай, като Шандонг, Шанси и Ляонинг, участваха в изложението.


Фабиан Гергай, държавен секретар по индустриалната политика и технологиите в унгарското министерство на националната икономика, заяви на церемонията по откриването, че Китай е един от Унгария' Китайските инвестиции в Унгария насърчават иновациите и растежа в много отрасли. Надява се предприятията на двете страни да намерят висококачествени партньори чрез изложението и допълнително да засилят икономическото и търговското сътрудничество между Унгария и Китай.


Денг Бо, заместник-директор на Бюрото за развитие на външната търговия на Китай' Министерството на търговията заяви, че двустранната търговия между Китай и Унгария е запазила стабилен темп на развитие въпреки влиянието на геополитиката, енергийната криза, турбуленцията в световната верига на доставки и други фактори. С задълбочаването на синергията между Инициативата Пояс и Път и Унгария' с"отваряне на изток"стратегията, обменът и сътрудничеството между Китай и Унгария се засилиха и областите и начините на сътрудничество се разширяваха.

zmkm-800_800 (46)_proc.jpg


Чен Ювай, министър-съветник на китайското посолство в Унгария, заяви, че отношенията между Китай и Унгария наскоро са надградени до всеобхватно стратегическо партньорство за всички метеорологични условия в нова ера и двете страни ще засилят обвързването на стратегиите за развитие и ще задълбочат сътрудничеството в икономиката, търговията, инвестициите и други области. Смята се, че изложението за търговски марки в Китай ще внесе нов импулс в практическото икономическо и търговско сътрудничество между Китай и Унгария и между Китай и страните от Централна и Източна Европа.

zmkm-800_800 (47)_proc.jpg

Разбира се, че изложбата трае 3 дни, спонсорирана от Бюрото за развитие на външната търговия на Министерството на търговията на Китай и домакин на Китайско-европейския търговски логистичен парк за сътрудничество.Изложбите обхващат механични и електрически продукти, хардуер и строителни материали, нова енергия, леки промишлени продукти, текстил и облекло и селскостопански продукти. Сред тях механичните и електрическите продукти като механично оборудване, електрическо оборудване и резервни части представляват 50%. По време на изложението ще има близо 8000 професионални купувачи от Унгария, Полша, Словакия, Сърбия и други страни от Централна и Източна Европа.


Време: 13 юни - 15 юни 2024 г.





Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top