Конкуренция за безопасност на 2024 г. в производствената база на Xingguo на Biologica

Дата на излизане:2024-06-24

За да подобрят допълнително осведомеността за безопасността и способността за самоспасяване и взаимно спасяване на всички служители и да изградят солидна линия за защита на безопасността, на 19 юни департаментите на производствената база организираха конкурса за умения за безопасност през 2024 г. пред площада на офис сградата и общо 71 души участваха в конкурса от 8 отдела, включително производствения и производствения отдел, отдела за управление на качеството, отдела за производство и експлоатация и център за биологично инженерство.


Състезанието включва три елемента: използването на пожарогасител от двама души, правилното използване на пожарогасител 4кг от един човек и носенето на газова маска. Тези проекти са предназначени за всички служители в реални работни сценарии, с цел тестване на служителите' способност за работа при аварийни ситуации и умения за безопасна експлоатация в аварийни ситуации.


На терена те са спокойно, мълчаливо сътрудничество, бърза реакция, с строго и сериозно отношение, решителността да се борят за първия, в съответствие с изискванията на"стандартизация, реална борба"да демонстрира напълно солидните бизнес познания и превъзходните умения като оператор на производствена линия. Съдиите също така стриктно надзирават дисциплината на арената, внимателно наблюдават подробностите за операцията на всеки играч и отбелязват точки спрямо стандарта за измерване, за да се гарантира, че състезанието е честно и справедливо. Атмосферата на състезанието беше топла и аплодисментите продължиха. След три кръга на интензивна конкуренция, Джонг Венинг от производствения отдел (работилница на НМН) спечели първото място в правилното използване на един пожарогасител 4Кг; Лианг Жилун и Куанг Ронгкун от производствения отдел (работилница за обществени работи) спечелиха първа награда в групата, използвайки противопожарния маркуч в тандем; Ли Фън от отдела за интелигентно оборудване спечели първото място в носенето на газова маска с отличен резултат от 25.20 секунди.


След провеждането на това състезание за умения за безопасност, той не само ефективно тества оперативността на механизма за аварийно спасяване на предприятието, намалява координационната способност на спасителния екип за аварийно спасяване, подобрява връзката на процеса на управление на произшествия, подобрява осведомеността за безопасността и способността за управление на аварийни ситуации на персонала, но също така показва изисканите умения и духовния изглед на участниците. Той осигурява платформа за всеки да се учи един от друг, да се учи един от друг и да покаже уменията си и наистина да постигне целта за насърчаване на ученето и насърчаване на прилагането чрез конкуренция.


Въпреки че събитието е приключило, пътуването никога не е спирало. Хейвън Биология ще се възползва от това състезание като възможност да засили мисленето на сигурността, да изтъкне плътна сигурност"защитна мрежа"изграждане на силна сигурност"защитна стена"и продължават да извършват различни форми и богато съдържание на охранителни дейности, така че всеки да може спокойно да реагира на критичния момент, квалифицирана операция, ефективно спасяване и да бъде подготвен. Поставете солидна основа за безопасността на предприятието в производството и безопасността на живота на служителите.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top