Отбелязване на 103 години от основаването на КЗП

Дата на излизане:2024-07-02

Тази година се навършват 103 години от основаването на КЗК. Въпреки че времето лети, КЗК винаги е оставала вярна на първоначалния си стремеж. От 1921 до 2024, поколение след поколениен, Членовете на КПК продължават да се стремят и да добавят към Китай' слава. Историята тече като безкрайни реки и духът на CPC се предава от поколение на поколение.

 

През 1989 г. Red Sun се ражда след ръководството на CPC и винаги е поддържал вярата в "слушане на партията, следване на правилните хора и поемане по пътя на иновациите" на ум. Без Комунистическата партия на Китай нямаше да има сцена и възможност за Red Sun да прави бизнес и да прави приноси; Без Комунистическата партия на Китай нямаше да има такъв велик ак° Спостижения или обещаващо бъдеще за Red Sun. Червеното слънце няма резерв, Китайската комунистическа партия е нашата резерва. Хората от Червеното слънце, които "споделят страната's тревожи и облагодетелства хората" се стремят да напишат нова глава на китайския език-модернизация на стила и общ просперитет.

 

Първоначалното намерение е вечно заради практиката, а мисията е велика поради отговорността. Празнувайте рождения ден на КЗП и благословете великата родина.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top