От магазини за сувенири до фабрики за търговия на едро, ние се стремим да предоставяме по-добри услуги – за колекционерски предмети от Олимпийските игри в Париж 2024 г.

Дата на излизане:2024-07-30

Насърчаване на високи постижения в Париж 2024 с Dongguan Hongde Crafts Co., Ltd.


С наближаването на Олимпийските игри в Париж, Франция, ние от Dongguan Hongde Crafts Co., Ltd развълнувани да демонстрираме нашата изключителна изработка и отдаденост на качеството. С 16 години опит в бранша нашата компания стои като фар за качество на първо място и бизнес съвършенство.


Като оторизиран доставчик на занаятчийски колекционерски предмети за Зимните олимпийски игри в Пекин през 2022 г., за нас беше чест да допринесете за доставката на значки и периферни продукти за любимия талисман Bingdundun. Усилията ни бяха посрещнати с единодушна похвала в индустрията, затвърждавайки репутацията ни на доверен Партньор в света на олимпийските колекционерски стоки.


Разположена в Dongguan, Guangdong, Китай, нашата компания се простира на 1000 квадратни метра, където се помещават две фабрики и независим R&D отбор. Нашите близо 30 отдадени служители работят неуморно, за да донесат иновативен и висок-качествени продукти за нашите клиенти. Установихме отдавна-термин кооперация отношения с доставчици от Япония, Русия и извън тях, гарантирайки, че нашата продукция отговаря на най-високите стандарти за високи постижения.


20240628d0d08bda98fe45a7aa6cad9dcab57a0c_12166485acb14e628950ed0f1ee4a91e.jpg

Нашите услуги:

- Персонализирани пинове и значки

- Дизайн и производство на бижута

- Високо-качествени метални занаяти

- Изработени занаяти за различни нужди


В Dongguan Hongde Crafts се гордеем с нашата силна корпоративна култура, подчертавайки Иновации, качество и удовлетвореност на клиентите. Докато гледаме към бъдещето, ние сме нетърпеливи да установим нови партньорства с вносители и търговци на едро по целия свят, използвайки нашия опит и ангажираност към съвършенство.


Присъединете се към нас в това вълнуващо пътешествие, докато продължаваме да създаваме изключителни занаятчийски колекционерски предмети за света пазар. Позволявам'празнуваме заедно духа на Олимпиадата, с нашата отдаденост на майсторството блести през всяко парче, което създаваме.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan hongde crafts co.,ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top