Ще продължат ли хората да купуват персонализирани игли през 2024 г.?

Дата на излизане:2024-06-28

Персонализирани щифтове Те са неконформистка модна основна част от 60-те години на миналия век и тяхната популярност едва нараства с течение на времето. Те често се използват като форма на самоизразяване и начин за показване на интересите или връзките на потребителя. Но докато се преместим в 2024 г., хората все още ли купуват потребителски игли? Те все още ли са трайното модно изявление, което са били през последните 60 години? Нека да разгледаме текущото състояние на потребителските щифтове и тяхната популярност.

Ще има ли хора все още? Купуване на потребителски щифтове През 2024?

Краткият отговор е да. С нарастването на онлайн пазарите персонализираните щифтове станаха по-достъпни от всякога. Сега можете да намерите огромен набор от дизайни и стилове, които да отговарят на всеки вкус или интерес. С напредъка в технологиите качеството на щифтовете също се подобри значително. Така че те не само са модерни, но и са издръжливи и дълготрайни. В свят, в който Всичко става дигитално, персонализираните пинове предлагат физическа връзка с нашите интереси и страсти. Това ги прави вечни и малко вероятно да излязат от мода скоро. Ето още няколко причини, поради които хората все още се събират, за да купуват персонализирани щифтове:

Ретро обжалване

Да не забравяме фактора носталгия. Много хора, които са израснали през 80-те и 90-те, имат слабост към персонализираните игли, тъй като им напомнят за тяхната младост. И тъй като модата е циклична, не е изненада, че персонализираните щифтове се завръщат. За по-младото поколение вдъхновената от 90-те години грундж мода преживява голямо възраждане и персонализираните щифтове напомнят на края на 90-те / началото на 2000-те години скейтър бой естетика.

Персонализирано докосване

В свят, в който Всичко е масово произведено, има нещо специално в притежаването на артикул по поръчка от по-малък бизнес. Персонализираните щифтове обикновено се правят от отделни художници или малки магазини, което позволява по-персонализирано докосване.

Издаване на изявления

Някои хора използват персонализирани щифтове като начин да направят изявление. Независимо дали става въпрос за подкрепа на социална кауза или показване на техните интереси и страсти, тези малки аксесоари могат да говорят много. Хората искат да се свържат с хора със сходно мислене и носенето на персонализирана игла може да бъде начало на разговор или начин фино да покажете вярванията си.

Събиране

Подобно на привлекателността на събирането на стикери или лепенки, хората събират персонализирани игли като хоби. С толкова много дизайни и ограничени издания е лесно да се види как тези малки игли могат да станат пристрастяващи към събирането.

Достъпност

Тези малки аксесоари са достъпен начин да изразите индивидуалността си, което привлича младите купувачи, които може да нямат бюджета, за да се пръснат в по-големи модни покупки. Това ги прави изключително достъпен моден аксесоар за всички възрасти.

Популярни игли за ревера Можеш да продаваш

Ако мислите да се разклоните в света на продажбата на потребителски щифтове, може би се чудите кой е най-популярният тип за продажба. Това ще зависи от целевата демография, но има няколко популярни варианта, които трябва да разгледате:

Меки емайлови щифтове

Това са най-популярните игли за ревер на пазара. Те се правят чрез запълване на вдлъбнати зони с емайлова боя, създавайки текстурирана повърхност.

Твърди емайлови щифтове

Подобно на меките емайлови щифтове, те също са пълни с емайлова боя. След това излишната боя обаче се смила, за да се създаде гладка, равна повърхност. Тези щифтове имат по-полиран и професионален вид.

Потребителски щифтове за лого

Лоялните клиенти обичат да показват лоялността си с маркови игли. Те могат да бъдат направени с помощта на различни стилове на производство, като емайл, ударен или печатан епоксид.

Метални игли за ревера

Пиновете за ревер за мъже са голям бизнес, а ударените метални щифтове са популярен тип пинове за ревер. Те често се използват за корпоративни събития, професионални организации и като промоционална стока.

Как да Направи своя карфица

Ако искате да проектирате свой собствен щифт и да го продавате онлайн, първото нещо, което трябва да направите, е да намерите производствен партньор, който да ви помогне да превърнете дизайна на щифта в реалност.

Тук в Студиото ние сме специализирани в създаването на персонализирани щифтове за фирми, организации и физически лица. Ние предлагаме разнообразие от щифтове стилове и покрития, от които да избирате, което улеснява създаването на перфектния дизайн за вашата марка или пазар.

Просто решете следното:

Каква игла искаш? Мек емайл, твърд емайл, ударен с матрица или отпечатан епоксид?

Какъв дизайн на иглите имате предвид? Създайте макет на предложения дизайн и го прикачете към формуляра за поръчка.

Какъв вид опора искате за вашата игла? Изберете от пеперуда съединител, гумен съединител, луксозен съединител, бар магнит, огънати крака или магнитна опора.

Какъв завършек предпочиташ? Изберете от злато, розово злато, сребро, черна боя или различни антични покрития.

Колко щифта ти трябват? Можете да поръчате толкова малко, колкото един щифт или колкото искате.

След като получим вашата поръчка, нашият екип от експертни дизайнери ще създаде образец на вашия персонализиран дизайн на карфица за вашето одобрение. След като одобрите пробата, ние ще започнем производството и ще доставим вашите карфици направо до вратата ви!

Партнирайте си с The\/Studio за създаване Персонализирани пинове

Ако искате да започнете да продавате персонализирани карфици, ще се радваме да ви помогнем! Нашият рационализиран процес улеснява всеки да проектира и създава свои собствени висококачествени, уникални дизайни на игли за ревери. Разгледайте нашата гама от персонализирани щифтове за да видите разнообразието от стилове и покрития, които предлагаме. След като сте готови да поръчате, просто попълнете нашия формуляр за поръчка. Очакваме с нетърпение да работим с вас!


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan hongde crafts co.,ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top