Повърхностна обработка на метална табела с име

Дата на излизане:2024-07-17

1. Четкане Този вид повърхностна обработка се отнася до образуването на някои правилни линии на косата върху продуктите' повърхност чрез смилане, което е плитко в хоризонтална или вертикална посока към продуктите, хавинg а  декоративен ефект, често използван за алуминиева табелка с имена.
2.Полиране(диамантено рязане)Фокусиран е върху получаване на подчертан ефект за определени букви или периметър, като използва принципа на пречупване, за да подобри качеството на повърхността и да маскира леките драскотини по повърхността, което може значително да повиши ранга на табелата с име на външен вид.
3.Анодизиране Елоксирането е една от най-трайните обработки на повърхността, тъй като нейният слой е един от частите на материалите. След анодизиране съответният цвят ще проникне в материалите' порите са част от материалите. На пазара сребристото или черното е популярно за избор,  но всеки цвят може да бъде анодизиран според вашите изисквания. Обикновено след анодизиране четирите му страни ще бъдат с един и същи цвят и ще имат някои гранули на вид.
4. Боядисване Боядисването е икономична повърхностна обработка, по-евтина от анодизирането. Той поиска само предната страна да бъде в същия цвят като фона. Обикновено се пръска с пистолет за боядисване в съответствие с цвета на pantone.
5.Галванопластика(обшивка)Тази повърхностна обработка се използва широко за цинкова сплав. Сребристият хром или златният цвят е обичаен цвят за приложение. Върху материалите има много тънък слой покритие' повърхност чрез галванично покритие. Той е ефективен срещу-абразия, анти-корозия и олицетворяване на външния вид.
Като цяло, как да изберете подходящата повърхностна обработка в крайна сметка зависи от детайлите на вашите изисквания за дизайн и това се нуждае от изтънчен човек, който да провери и направи. Отстраняването на хардуера продължава в тази област повече от 20 години. Ако имате някакви въпроси относно повърхностната обработка на метална табела с име, просто оставете съобщение за нас, нашите експерти ще отговорят на вашите въпроси навреме.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Guangzhou Fantu trading co.,ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top