Оригиналната марка на китайските жени "Bense\ AI118 Original Cotton ленен Магазин\\\\ The lead falled in the leave of flow, returing to натура

Дата на излизане:2021-01-12

微信图片_20201210162418.jpg

Гуанджоу Бенсе " AI118 Оригинален магазин за памучни лен " Г-ца Гао Хонгян, основателката, е един от топ 10-те дизайнери на Гуангдонг.Провинция.Директорот асоциацията за дрехи Гуангдонг, участва в Седмицата на модата в Макао от името на Гуангдонг.Асоциация.занаятчията прави продукта.

1.jpg

" AI118 Оригинален магазин за памучни лен " Фокусирай се върху научноизследователската и развойна дейност, поддържай оригиналността, бъди силен дизайнерски екип, помагай на Р. & С цел да се съсредоточат върху икономически ефективни продукти, 38-те нови продукти се публикуват всеки ден.

2.jpg

" AI118 Оригинален магазин за памучни лен " Вдъхновени от забързаното движение на градския живот, всеки иска да инжектира комфорт и спокойствие в сърцата си, Може да има трето място, което не е нарушено!

3.jpg

" AI118 Оригинален магазин за памучни лен " Подкрепете преследването на истинския живот, адвокат на будистката философия в градската среда.Живот.Бавно, бавно.Живот.минималистични продукти и рокля, за да се постави различен начин на живот.

4.jpg

В днешни случаи, задвижен живот, изискванията за облекло постепенно се връщат към преследването накомфорт.през ослепителните екранни прозорци, колоритно визуално въздействие Трудно е за много бебета с болест на заплитане да започнат, с течение на времето ще създаде умора естетика, шумният и хаотичен град може заделени 8217; т удовлетворява сърцето да има естествено и просто и истинско състояние наум.A118, пътуване да осъществиш мечтата си...

5.jpg

Уникалната концепция за дизайн на A i11 Не може да бъде надминато,придържайки се към създаването,проницателно виждане за облеклото,Смелото нововъведение на уникалната мода,всички принадлежат към качествата на силен дизайнерски екип,Материалният подбор и рязането се повтарят,за да се напъват нови,докато дизайнът не стане перфектна работа Не.   ще бъде показано на големите потребители Добре.

微信图片_20210111151043.jpg

"Бездомни-35;на едро за жени&ා39;облекло за жени в Атланта,\\১2535;ččččĉ੧ ? ◅

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Guangzhou Bense Clothing Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top