Какви са предимствата и характеристиките на симулационния бонсай

Дата на излизане:2024-09-21

Предимствата на симулирания бонсай

Първо, няма нужда от поливане, торене, не се тревожете за увяхване на растенията, спестете много разходи за бъдещи грижи;

Второ, симулираните бионични ландшафтни растения не са ограничени от природни условия като слънчева светлина, въздух, вода и сезони и могат да избират видове растения според нуждите на мястото, независимо дали северозападната пустиня или пустото Гоби могат да създадат зелен свят с четири сезона като пролет;

Трето, с бързото развитие на технологиите за строителни материали, дизайнерските идеи и креативността са безпрецедентно освобождение, все повече и повече високи вътрешни пространства се появяват в живота ни, симулация на растителен ландшафтен ефект, отлични палмови растения, въведени на закрито, само за да отговорят на нуждите на такъв космически пейзаж, за да се създаде пейзажен ефект, който обикновените растения не могат да постигнат.

Симулирайте характеристиките на бонсай

1, малко въздействие върху околната среда, може да се използва дълго време, дълъг живот.

2. Лесна поддръжка. Клоните и листата на симулираните растения не мухлясват, не гният, не се нуждаят от поливане и не размножават комари и мухи.

3, силна пластичност, материал за защита на околната среда. Суровините са главно: пластмасови продукти, копринен плат, PU, ​​ненаситена смола, в допълнение към използването на метални пръти, PVC маркуч, пресни растения и т.н., тези материали са замърсяване-безплатно или замърсяването е много малко. Поради еластичността на материала може да се съчетае със специална височина, форма на модела и може да бъде вечнозелен, нарушавайки границите на истинския продукт, производствените умения са много деликатни, деликатни, реалистични.

4. Достъпни. Качество на материала. Цената на симулираните растения не е висока, а някои са много по-ниски от истински цветя и трева, удобен транспорт и лесно боравене.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan tuyu cultural tourism development co., ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top