Топ десет световни бири

Дата на излизане:2020-06-25

Първите десет най-добри бири в света са: Будвайзер, Хайнекен, Карлсберг, Корона, Одингер, Цингтао бира, Харбин Биър, Янкин Биър, Сноу Биър, Дали Биър.


  Будвайзер

Родена в САЩ в 1876 и навлязла на китайския пазар през 1995, Anheuser-Буш InBev Group, световното&ා39;водещият производител на пивоварна, е известен с чистия си вкус.Budweiser бира се развива от векове със своя чист вкус и отлично. Качеството е спечелило благоволението на потребителите по целия свят, превръщайки се в световно& 353536;най-продаваната бира с високи продажби.


Хайнекен

Основан в 1864 в Амстердам, Нидерландия, известен също като Heineken, международно призната бирена марка, вкусът е гладък и мек, без смаляващия и вълнуващ вкус, световния', най-големият бирен износител.


пивоварна Цингтао

Цингтао пивоварна използва висококачествена ечемик, ориз, фин хмел и умерено мека, твърда, чиста и сладка минерална вода от Лаосан като суровини.Първоначалната концентрация на червея е дванадесет градуса и съдържанието на алкохол е 3.5-4%.Алкохолът е бистър и прозрачен, светложълт, а пяната е бяла, деликатна и дълготрайна.


Будвайзер

Белгийската пивоварна&253;39; добре известната пивоварна бира се приготвя в традиционния пивоварен център на Leuven, Белгия.Има свеж вкус и леко кисела бира Лагер.

Тя се вари в стила на Пилснър, обичан от хората в Източна Европа.В рамките на AB InBev Group, Time Beer бързо окупира 75% от белгийския износ на бира и стана международна марка, продавана в повече от 80-те страни по света.


Бира за сняг

Като марка бира, избрана от китайски потребители, Snow Beer има историята на " Сняг първо пиване " зад добрите продажби.За да се обясни по-добре пивателната сила и нивото на Снежна Бира и преследването и вярата в приготвянето на добра бира, Снежна бира ще отвори една партида от уникални бирени фабрики и ще покани обществеността да дойде и да посети преживяването.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Taizhou Weikeya Copper Products Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top