5 Приложение на LED прозрачен дисплей

Дата на излизане:2023-05-23

  е 5 главно приложение за светодиодни прозрачни дисплеи

 1.Stage the LED прозрачният екран възприема SMD технологията на устройството за притискане на таблици, дизайнът на моделиране не е ограничен от структурата на кутията и може да бъде персонализиран според диверсифицираното моделиране на етапа. Пропускливостта и тънкостта на корпуса на LED дисплея се използват за по -дълга общата дълбочина на картината на полето, което е благоприятно за ефективния ефект, изобразяващ и задвижващ атмосферата, и перфектното изражение на сценичната тема. 

2.shopping mall  transparent дисплей, пълен с чувство за наука и технологии, несъмнено е остър инструмент за рекламни дейности, интерактивната комбинация от модерно изкуство и моделиране на магазини, може ефективно да привлече вниманието на потребителите, да увеличи аудиторията на рекламата, така че да увеличи клиентския поток, така че рекламата да стане готина и красива. 

3.shopvitrine as Стига на стъкло, можете да инсталирате прозрачно LED дисплей, лесен и бърз монтаж, може да бъде инсталиран в сгради, вътрешна декорация, Декорация на витрина и други полета, носете революционни промени за бизнеса на дребно. 

4.architectural media  architectural media постигна голям напредък през последните години през последните години през последните години през последните години през последните години постигна голям напредък , особено при употреба на стъклени сгради на стенните завеси. Екранът на LED светлинна лента, LED прозрачен балдахин и други дизайни са се превърнали в уникалните решения за показване, предпочитани от бизнеса. 

technology място

Персонализираният прозрачен светодиоден дисплей носи високиtech ефекти за хората по отношение на формата и гледането на опит и усеща фантазията и мистерията на науката и технологиите чрез The екран.

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Hansheng Technology Co.,Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top