Строителен тестер

Дата на излизане:2023-05-23

pendulum тестер за триене също се нарича building тестерconstruction тестер  friction коефициент на коефициент на коефициент  pendulum тестер за триене 

highway тестер. -

10004.jpg

pendulum Тестер за триене Общ преглед:

the Pendulum Tester е тестер на триене. Използва се главно за тестване на устойчивостта на плъзгане на високи магистрали, градски пътища и летищни писти. Тестерът за триене на махалото е подходящ за измерване на коефициента на триене на пътните повърхности и може да се регулира нагоре и надолу. Тестерът за триене на махалото е лесен за отстраняване на грешки, лесен за работа, точни тестови данни, значително подобрена стабилност и може да се използва на закрито и на открито. Това е един от незаменимите инструменти за тестване при изграждането на специално оборудване като високи магистрали.

--1) точка selec116; йон, в секцията за изпитване по пътя на лявото колело в посока на шофиране, изберете пет представителни измервателни точки, всяка точка на измерване е 5

10m един от друг.

F1.jpg 

2) Изравняване на тестера за триене Център балонът на нивото.

3) Нулева настройка: Разхлабете фиксираната мъжка дръжка, обърнете дръжката за повдигане, за да повдигнете махалото и да се люлеете свободно и след това затегнете дръжката. Преместете махалото вдясно, натиснете превключвателя за освобождаване, така че пръстенът да влезе в слота на превключвателя за освобождаване и да е в хоризонтално положение на освобождаване, след което да освободите превключвателя за освобождаване, в този момент показалеца трябва да бъде преместен, за да се затвори до циферблата . Натиснете превключвателя за освобождаване, за да преместите махалото вляво и задвижнете показалеца, за да се движите нагоре. Когато махалото достигне най -високото положение и пада, хванете махалото с лявата ръка. По това време показалецът трябва да сочи към нула. Ако не сочи нула, можете да го затегнете или разхлабите леко. Повторете тази операция за гайката на регулирането на филц, докато показалеца не посочи нула.

&#~4) Калибрирайте плъзгащата се дължина: Използвайте гумена четка, за да отстраните разхлабените частици и отломките на пътната повърхност в рамките на повърхността на пътната част в рамките на повърхността на пътя в рамките на повърхността на пътя в рамките на повърхността на пътя в рамките на повърхността на пътя в рамките на повърхността на пътната част в рамките на повърхността на пътя в рамките на повърхността на пътя в рамките на повърхността на пътя в рамките на повърхността на пътя в рамките на повърхността на пътя в рамките на повърхността на пътя в рамките на повърхността на пътя в рамките на пътната повърхност в рамките на пътната повърхност в рамките на пътната повърхност в рамките на пътната повърхност в рамките на пътната повърхност в рамките на пътната повърхност в рамките на пътната повърхност в рамките на пътната повърхност в рамките на пътната повърхност в рамките на пътната повърхност в рамката обхват на люлка. Оставете махалото да виси свободно, задайте стандартния владетел 126 мм в посоката на паралелна люлеене извън гумения лист, разхлабете дръжката за закрепване и след това завъртете дръжката за повдигане, за да спуснете махалото бавно, когато гуменият лист на хлъзгавия блок просто докосне пътната повърхност на пътя , повдигнете дръжката за повдигане, за да накарате хлъзгавия блок да се повдигне нагоре, преместете махалото надясно и завъртете дръжката за повдигане, за да спуснете махалото за определено разстояние, след което спуснете дръжката за повдигане, за да преместите махалото бавно вляво до ръба на Гуменият лист просто докосва края на 126 -милиметровия владетел, обърнат към пътя, а след това ръчно повдигане на дръжката за повдигане, за да повдигне плъзгащия се блок нагоре, и да накара махалото да продължи да се движи вляво, да остави дръжката на повдигане и бавно да премести махалото вдясно, така че ръбът на гумения лист отново да докосне пътя. Разстоянието между двете точки за контакт на гумения лист и пътната повърхност е 126 мм. Ако не съответства на 126 мм, можете да завъртите дръжката за повдигане и след това да повторите горните стъпки за груба настройка. Когато основно отговаря на 126 мм, затегнете фиксираната дръжка.

5) Измерване на тестер за триене на махалото: Поръсете пътната повърхност с вода, и я изстържете с гумена четка, за да измиете калта , след това поръсете вода и натиснете превключвателя за освобождаване, за да плъзнете махалото върху пътната повърхност и показалеца може да показва триенето на коефициента на пътната повърхност (обикновено не записва за първи път), когато махалото се движи надясно, Хванете махалото с лявата ръка, повдигнете дръжката на повдигането с дясната ръка и преместете махалото надясно, натиснете превключвателя, за да накарате пръстена на махалото да влезе Издърпване на иглата, повторете стоп елемента, измервайте го за пет пъти, записвайте стойността всеки път, разликата между петте стойности не е повече от три единици (тоест една и половина решетки на циферблата), ако разликата е по -голям от три единици, проверете причината и повторете горните операции отново, докато регламентите не бъдат изпълнени.

6) Резултати от измерване на тестера за триене Точката на измерване със средната стойност на пет показания за измерване и разделя средната стойност на коефициента на триене на петте измервателни точки със 100, което е триенето на коефициента на пътната повърхност.

Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Testing Instrument Division is mainly engaged in various laboratory supplies and testing instruments and equipment: workbench, environmental experiment instrument, element detection Комбиниран инструмент, етаж Специален остатъчен тестер за провисване, тестер за размери на заключването, правline десен ъгъл детектор, микрокомпютър Pushpull Force метър, статичен тестер за якост на огъване, високpricision видео проектор, тестер на колела, тестер за падащ топка, падащ метър от пясък, 90degree тестер за якост на пилинг, тестер за съпротивление на драскотината, тестер за смилане, гланцов метър, метър за белота, енергиен измервател, специфичен гравитационен метър, инфрачервен термометър, висково, метър от дебелина, метър за дълбочина, аналитичен баланс, шублери, габаритура и други инструменти и оборудване са на разположение. Добре дошли нови и стари клиенти от цялата страна, за да се обадят и публикуват за консултация:

F10004.jpg

-----


website: https:

www.instrumentvip.com

Runzhi company products (3).jpg

tel: 86

13712847488 BM-III摩擦系数测定仪外贸主图.jpg

contact човек: г -н zheng/

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top