Производителите на абразивни потоци използват абразивни потоци за полиране на компоненти

Дата на излизане:2024-07-17

Знаем, че много прецизни машини използват компоненти с този размер и размер. Може да се каже, че малък компонент определя ключовия фактор за това дали една машина може да работи. Следователно обработката на компонентите е много важна стъпка. Позволявам'Говорим накратко за обработката на полиране на компоненти от производителите на абразивни потоци.
Компонентът е сравнително малък прецизен компонент, много малък. След като се обработи, на повърхността все още ще има неравности и грапавини. И така, как да направите повърхността му гладка и лъскава? В този момент производителите на абразивни потоци могат да използват машини за полиране на абразивни течности за полиране на компоненти.
Ние обработваме компонентите, които трябва да бъдат обработени чрез абразивна поточна обработка, къдетоe абразивният поток се подлага на триене, което значително подобрява гладкостта на компонентите и осигурява гладка повърхност.
Ефектът на свързване на компонентите, обработени от производителите на абразивни потоци, е добър, което може ефективно да намали вибрациите и шума от работата на компонентите, да подобри експлоатационния живот на компонентите и да подобри ефективността на употреба. Освен това обработката на абразивния поток има добър полиращ ефект върху различни части на компонентите, което го прави удобен метод за полиране.

64dc3853a91c6.jpg

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Guangzhou Fantu trading co.,ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top