2024 панаир на Кантон

Дата на излизане:2024-05-09

his Година Учанихме във втората фаза на панаира в Кантон, този период е много строг, всеки, който влиза в изложбата, кандидатства за сертификат, поради метеорологичните причини, по -голямата част от клиентите на щанда от Близкия изток и Африка, а Малко от Съединените щати и Европа.


now Бих искал да ви докладвам за участието си в пролетния панаир на Кантон през 2024 г.


1. Изложбено предистория и цели



as Светът' най -голямото търговско събитие, панаирът на Кантон предоставя ценна платформа за показване на предприятията и важен канал за насърчаване на международната търговия сътрудничество. Целта на нашата компания' е решение да участва в изложбата е да разшири пазарния дял, да разшири международния бизнес, да подобри влиянието на марката и да установи по -тясно сътрудничество с клиенти у дома и в чужбина.



ii. Подготовка за изложбата




in, за да се гарантира ефекта на изложбата, нашата компания придава голямо значение на подготовката на изложението от началото на Планирането на изложбата. На първо място, ние създадохме специален екип, отговорен за планирането и организацията на целия изложбен процес. Членовете на екипа имат ясно разделение на труда, всяка отговорна за различни задачи, като дизайн на щанд, подготовка на материали, маркетинг и т.н. Иновации и привличане. Нашият щанд приема съвременна концепция за дизайн, комбинирана с изображението на марката

39;, за да покаже нашата компания

39; s продукти и услуги. В допълнение, ние също така произвеждаме красиви промоционални материали, включително брошури, проби, визитки и т.н., за да покажем на нашите клиенти нашите предимства и характеристики.


&howvery, размерът и изложбата не са подходящи , което води до не достатъчно добър дисплей.#&#


third, ситуацията по време на изложбата




During the exhibition, our company sent a team of 7 people, including business, design and factory general manager, all of us have their own duties, each of us have visited the exhibition.



\\, като излагате изложбата, нашите продукти и услуги бяха силно признати и загрижени от нашите клиенти. Нашият щанд привлече голям брой посетители и ние с ентусиазъм въведохме нашите характеристики на продукта и техническите предимства за тях. Чрез изложбата установихме контакти с много потенциални клиенти и допълнително задълбочихме сътрудничеството с някои съществуващи клиенти.


4. Постижения и печалби



during изложбата, нашата компания постигна поредица от резултати и печалби. На първо място, ние успешно демонстрирахме компанията

39; способности за сила и иновации и повишихме информираността и влиянието на марката. Второ, постигнахме намерение за сътрудничество с някои вътрешни и чуждестранни клиенти и подписахме редица споразумения и поръчки за сътрудничество, които донесоха значителна бизнес стойност на компанията. Източна, Източна Азия и Австралия (включително Турция, Япония, Италия и Съединените щати и др.)


in допълнение, ние също проведохме в обмен и сътрудничество с някои партньорски компании в индустрията. Чрез докинг с тях се учим един от друг, постигаме напредък и укрепваме връзката на сътрудничеството и обмена на индустрията.


&#

through изложба Интелигентност и отзиви на клиентите. Чрез лицето

to
face комуникация с клиентите, ние разбираме техните нужди и притеснения за продуктите, което предоставя важна справка за нас за допълнително оптимизиране на дизайна на продукта и позиционирането на пазара.

-



--











V. Предизвикателства и размисли в изложбата&#



during изложбеният процес, ние също се сблъскахме с някои предизвикателства и проблеми.



first От всичко, интензивността на работата по време на изложението е голяма, която изисква от нас да поддържаме висока степен на професионализъм и добро психическо състояние.


secondlondly, комуникацията и преговорите с клиентите изискват по -нюансирани умения и комуникационни умения. Тези проблеми ни напомнят за по -нататъшно укрепване на обучението на екипа и подобряване на личните способности в бъдещата изложбена работа и в същото време трябва да знаем подробно продуктите и цените.

-


in допълнение, ние също трябва да оптимизираме допълнително планирането и организацията на изложбите. По отношение на дизайна на щанд, можем да обърнем повече внимание на детайлите и креативността, което прави щанда по -персонализиран и диференциран. По отношение на промоционалните материали можем допълнително да подобрим тяхното качество и привлекателност, за да привлечем по -добре вниманието на целевите клиенти. \\ N Последното е роклята, трябва да получим компанията 39; s Работното облекло трябва да се носи и съвпада предварително, така че в изложбата да може дрехите да изглеждат по -добре, ние отразявате по -професионални, може да се съчетае с поли и токчета. vi. Обобщение на изложбата и перспективи by, участващи в панаира на Кантон през 2023 г., нашата компания постигна много удовлетворяващи постижения, показвайки силата на компанията и предимствата на продукта. Изложбените дейности не само разширяват влиянието на пазара, увеличават възможностите за сътрудничество, но и носят богат опит и обучение за компанията. Обменът и преговорите по време на изложбата установиха по -близки сътрудничество с нашите клиенти у дома и в чужбина и поставиха солидна основа за бъдещо развитие. \\ N \\ не са толкова много гости по целия свят, но това е много интересно, че всъщност всеки продукт може да е редица фиксирани гости в дадена страна. С развитието на мрежата ще има и някои малки B, средни B и големи B клиенти, които са активни на различни платформи за e commerce. Техните покупки са много различни от традиционните покупки в вносителя. \\ N

Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top