Въвеждане на хидравлична панта

Дата на излизане:2023-01-31

hydraulic панта, известен още като амортисьор, е вид панта. Този вид панта се използва главно за връзката на вратата на гардероби, шкафове за книги, подови шкафове, телевизионни шкафове, шкафове, винени шкафове, шкафове за съхранение и други мебели. Най -голямата му характеристика е:

1. Добра безопасност: Не е лесно да се прищипва и наранява хората

2. Вратата се затваря тихо: пантата използва свойствата на възглавницата на течността и разчита на марката-new технология, за да се адаптира към скоростта на затваряне на вратата. Вратата бавно се затваря сама на 60 °, за да намали силата на удара и да образува удобен ефект при затваряне. Дори и да използвате Force, за да затворите вратата, тя ще се затвори нежно, осигурявайки перфектно движение и тишина.

3. Дълъг живот: Броят на отварянето и затварянето може да достигне повече от 50 000 пъти и може да издържи на разрушително налягане, без да губи въздух или изтичане на масло. Дори и да се използва за дълго време, не е необходимо да се поддържа.

it е най -добрият избор, ако искате да запазите топлата и удобна атмосфера у дома да не се счупи!

how, струва си да си струва Отбелязвайки, че след като го използват, много потребители казват, че хидравличната функция скоро ще изчезне. Цената на хидравличната панта на възглавницата е няколко пъти по -скъпа. Отне по -малко от няколко месеца, за да го използвате и не се различава от обикновените панти. , Много е тъжно. Всъщност не е, че хидравличните панти са лоши, но на пазара има твърде много по -ниски продукти. Тук ще ви науча на няколко начина да идентифицирате по -ниски продукти.

1. Външен вид продуктите, произведени от зряла изработка, ще обърнат повече внимание на външния вид, а линиите и повърхностите ще се третират по -добре. С изключение на общите драскотини, няма следи от дълбоко копаене. Това са технически предимства на мощни производители.

2. Винтове: Като цяло пантата се предлага с два винта. Използвайте отвертка, за да регулирате горните и долните регулиращи винтове три до четири пъти с малко якост, след което отстранете винтовете, за да видите дали зъбите на шарнирната рама са повредени, тъй като шарнирната рама е направена от желязо. Форнираният продукт не е толкова твърд, колкото винта и е лесен за носене. Ако точността не е достатъчна по време на фабричното подслушване, е лесно да се плъзнете или не може да се прецака. Предните и задните регулиращи винтовете също са тествани като тези.

3. Anti-rust, неговата анти-rust способност може да се види чрез тест за солен спрей. Като цяло ръждата рядко ще се появява след 48 часа.

4. Скоростта на затваряне на вратата е еднаква. Обърнете голямо внимание на това дали буферният хидравличен шарнир се отваря и затваря. Ако има странен звук или разликата в скоростта е твърде голяма, обърнете внимание на различния избор на хидравлични цилиндри.


Изпратете съобщението до този доставчик

  • Да се:
  • Dongguan Qianbao Hardware Co., Ltd.
  • *съобщение:
  • Моят Е-мейл:
  • Телефон:
  • Моето име:
Бъди внимателен:
Подаването на злонамерена поща, многократно е докладвано, ще замрази потребителя
Този доставчик ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.
Няма запитване за този продукт сега.
top